HJK:n ex-kärjellä todella erikoinen tilasto – kolme ulosajoa samaa joukkuetta vastaan

© Kuva: Getty Images

Veikkausliigan kauden 2016 maalikuningas Alfredo Morelos sai keskiviikkona valmiiksi todella erikoisen ”hattutempun”. Morelos ajettiin suoralla punaisella ulos, kun Skotlannin Valioliigan ottelua Aberdeen-Rangers oli pelattu 57 minuuttia. Niin uskomatonta kuin se onkin, kolumbialainen sai nyt kolmannen ulosajonsa kauden kolmessa Aberdeen-ottelussa.

Kolme Aberdeen-peliä pelattiin päivää yli kuuden kuukauden aikana. Elokuussa Morelos lensi suihkuun jo 12. minuutilla, joulukuussa hän otti kaksi keltaista 19 minuutin sisällä ja nyt edessä oli taas suora ulosajo.

Kun mukaan lasketaan myös elokuussa Eurooppa-liigan karsinnoissa Ufaa vastaan tullut ulosajo kahden varoituksen myötä, oli suihkukomennus ”Búfalolle” jo neljäs.

22-vuotiaan Morelosin pelatessa todella sattuu ja tapahtuu. Neljän ulosajon lisäksi Morelos on napsinut kauden aikana jo 15 varoitusta. Tapahtumia on tosin ollut runsaasti myös hyökkäyspäässä, sillä kauden 39 ottelun saldo on komeat 23 maalia ja 10 maalisyöttöä.

Myös keskiviikon Aberdeen-ottelussa Morelos ehti tehdä kaksi maalia ennen ulosajoaan. Rangers voitti ottelun lopulta maalein 4-2. Muista maaleista vastasivat rankkarin upottanut James Tavernier sekä lisäajalla osunut konkarihyökkääjä Jermain Defoe. Myös Aberdeen päätti ottelun kymmenellä pelaajalla, sillä Scott McKenna ajettiin ulos kaksi minuuttia ennen Morelosia.

Morelos johtaa Skotlannin pääsarjan maalipörssiä 15 maalillaan. Toisena on 13 maalia tehnyt Aberdeenin Sam Cosgrove – joka teki keskiviikkona joukkueensa molemmat maalit – ja kolmossijaan riittääkin sitten jo 9 maalia.

HJK:ssa pelaamissaan 62 virallisessa ottelussa Morelos teki kaikkiaan 46 maalia ja antoi 13 maalisyöttöä.


Teemu Pukin edustama Norwich kohtaa lauantaina Chelsean. Jos Pukki tekee maalin, saat 1€ panoksella 50€.

  • Ei kierrätysvaatimuksia
  • Huippuvireinen Pukki johtaa maalipörssiä
  • Tarjous voimassa uusille asiakkaille

Lunasta jättikerroin TÄSTÄ.

Edellinen artikkeliPSG joutui ylitöihin alasarjaseuraa vastaan – katsomoon passitetulle valmentajalle lisähuolia
Seuraava artikkeliEl Clásico -livestream: Barcelona vai Real Madrid Copa del Reyn finaaliin? – Kaikki auki toiseen osaotteluun