Veikkausliigan kauden 2016 maalikuningas Alfredo Morelos sai keskiviikkona valmiiksi todella erikoisen ”hattutempun”. Morelos ajettiin suoralla punaisella ulos, kun Skotlannin Valioliigan ottelua Aberdeen-Rangers oli pelattu 57 minuuttia. Niin uskomatonta kuin se onkin, kolumbialainen sai nyt kolmannen ulosajonsa kauden kolmessa Aberdeen-ottelussa.

SPORTbible

@sportbible
August 2018: Morelos gets sent off vs Aberdeen 🔴

December 2018: Morelos gets sent off vs Aberdeen 🔴

February 2019: Morelos gets sent off vs Aberdeen 🔴

Kolme Aberdeen-peliä pelattiin päivää yli kuuden kuukauden aikana. Elokuussa Morelos lensi suihkuun jo 12. minuutilla, joulukuussa hän otti kaksi keltaista 19 minuutin sisällä ja nyt edessä oli taas suora ulosajo.

Kun mukaan lasketaan myös elokuussa Eurooppa-liigan karsinnoissa Ufaa vastaan tullut ulosajo kahden varoituksen myötä, oli suihkukomennus ”Búfalolle” jo neljäs.

22-vuotiaan Morelosin pelatessa todella sattuu ja tapahtuu. Neljän ulosajon lisäksi Morelos on napsinut kauden aikana jo 15 varoitusta. Tapahtumia on tosin ollut runsaasti myös hyökkäyspäässä, sillä kauden 39 ottelun saldo on komeat 23 maalia ja 10 maalisyöttöä.

😏 Box Office.

Myös keskiviikon Aberdeen-ottelussa Morelos ehti tehdä kaksi maalia ennen ulosajoaan. Rangers voitti ottelun lopulta maalein 4-2. Muista maaleista vastasivat rankkarin upottanut James Tavernier sekä lisäajalla osunut konkarihyökkääjä Jermain Defoe. Myös Aberdeen päätti ottelun kymmenellä pelaajalla, sillä Scott McKenna ajettiin ulos kaksi minuuttia ennen Morelosia.

Morelos johtaa Skotlannin pääsarjan maalipörssiä 15 maalillaan. Toisena on 13 maalia tehnyt Aberdeenin Sam Cosgrove – joka teki keskiviikkona joukkueensa molemmat maalit – ja kolmossijaan riittääkin sitten jo 9 maalia.

HJK:ssa pelaamissaan 62 virallisessa ottelussa Morelos teki kaikkiaan 46 maalia ja antoi 13 maalisyöttöä.