Suomalaishyökkääjä pommitti joukkueensa voittomaalin Ruotsin cupissa

© Kuva: Juha Tamminen

Huuhkajien Simon Skrabb teki voittomaalin, kun hänen joukkueensa IFK Norrköping kaatoi Assyriska IK:n vieraissa Ruotsin cupissa.

Skrabb aloitti Norrköpingin maalinteon puolen tunnin pelin jälkeen Alexander Franssonin esityöstä. Vierasjoukkueen prässi tuotti tulosta ja Fransson vapautti Skrabbin maalintekoon korkealla läpisyötöllä.

Videon maalista pääset näkemään täältä.

Jordan Larsson kaunisteli toisella jaksolla loppulukemiksi 0–2.

Norrköping johtaa omaa lohkoaan kahdella voitolla kahdesta ottelussa. Ruotsin cupissa neljän joukkueen lohkoista vain voittajat etenevät seuraavalle kierrokselle. 1. divisioonan Assyriska on lohkojumbona kahdella tappiolla.


PÄIVÄN VIHJE: FULHAM – MANCHESTER UNITED

Jääkö ManU telineisiin Lontoon kaatosateessa?