Argentiinan maajoukkuelegenda haluaa eroon sopimuksestaan Kiinassa – kotimaassa odottaa houkutteleva tarjous

© Kuva: Getty Images
Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Viime vuoden MM-kisojen jälkeen maajoukkueuransa Argentiinan paidassa päättänyt Javier Mascherano haluaa purkaa sopimuksensa kiinalaisen Hebei Fortunen kanssa, kertoo Diario Sport.

Argentiinan pääsarjassa pelaavan Estudiantesin päävalmentaja Gabriel Milito haluaisi 34-vuotiaan Mascheranon ensi kesänä riveihinsä, mutta puolustuksen monitoimimiehen ja Hebei Fortunen sopimus umpeutuu vasta vuoden lopussa, kun Kiinan sarjakausi päättyy.

Mascherano siirtyi Hebei Fortuneen tammikuussa 2018 Barcelonasta, jota hän edusti kahdeksan vuotta voittaen seurassa mm. viisi Espanjan La Ligan mestaruutta sekä kahdesti Mestarien liigan. Aiemmin urallaan hän on edustanut myös Liverpoolia, West Hamia, Corinthiansia ja River Platea.

Ennätykselliset 147 ottelua Argentiinan A-maajoukkueessa pelannut Mascherano on aina painottanut, että hän haluaa lopettaa peliuransa kotimaassaan ja ryhtyä sen jälkeen valmentajaksi.

Siirto Estudiantesiin tarjoaisi kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Milito haluaa valmentajalisenssin hankkineesta Mascheranosta sekä pelaajan että apuvalmentajan joukkueeseensa.

Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!