EM-karsinnat: Latvia ei pysäytä Makedoniaa

EM-karsinnat
Makedonia – Latvia
Torstai 21.03. klo 21:45

Tulevan viikonlopun ympärillä pelataan ensimmäiset karsintaottelut 2020 EM-turnaukseen. Viime vuoden Kansojen Liiga -peleissä Huuhkajat antoivat Markku Kanervan johdolla pitkästä aikaa ilonaiheita faneilleen. Myös Huuhkajat ovat tulevina päivinä kaksi kertaa tositoimissa. Tulevina päivinä Suomifutiksen vihje-osiossa tullaan pureutumaan otteluihin vetomielessä. Matseja ja pelattavaa on paljon.

Makedonia on nousussa

Makedonia pelasi Nations Leaguen melko vaatimattomassa lohkossa ja voitti sen selkeästi. Ainoana kauneusvirheenä oli ruma vierastappio Armenialle. Kaikki viime vuosien maaottelut mukaan lukien Makedonia on osoittanut olevansa noususuhdanteessa. Se mm. pelasi MM-karsinnoissa vierastasurin 1-1 Italiaa vastaan, joka on kova referenssi vaikkei Italia ihan suurimmassa loistossaan juuri nyt paistattelekaan.

Igor Angelovskin johtama Makedonia on Skopjessa hankala vastus kenelle tahansa. Maajoukkuelegenda Goran Pandev pelaa Latviaa vastaan sadannen maaottelunsa. Vaativat fanit odottavat Latviaa vastaan tulosta ja kyllä Makedonia selkeä suosikki onkin.

Latvia – vaatimatonta menoa

Latvia ei varsinaisesti herätä ihastusta viimeaikaisten esitystensä puolesta. Se teki kuudessa Nations Leaguen ottelussa yhteensä kaksi maalia ja saavutti neljästä pelaamastaan tasapelistä neljä pistettä. Täytyy muistaa, että vastassa oli kaksi kertaa mm. jalkapallokääpiö Andorra. Odotukset eivät siis ole katossa tässäkään karsintaturnauksessa.

Latvian taaperrus on jatkunut jo pitempään, eikä merkkejä paremmasta ole näkynyt. Valmentaja Slaviša Stojanovič saakin tehdä ihmeitä, jos Latvia meinaa saada tästä ottelusta mitään mukaansa.

Vetosuositus

Makedonia on ansaitusti markkinoiden suosikki. Tässä otteluparissa on nähtävissä jopa yleistä mielipidettä suurempi tasoero ja lisäksi Skopje ei ole mikään helppo paikka vierailla. Luotetaan siihen, että Makedonialla on ruuti kuivaa heti karsintojen alussa. Vetosuositus on siis Aasialainen tasoitus, Makedonia -1.5 maalia kertoimella 2,28. Veto on voitollinen, jos Makedonia voittaa ottelun vähintään kahdella maalilla.

 

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Makedonia – Latvia ja kohteeseen Aasialainen tasoitus, Makedonia -1.5 maalia. Jos Makedonia voittaa vähintään kahdella maalilla, saat 228 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Makedonia voittaa maalilla, ottelu päättyy tasan tai Latvia voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.