Gianluigi Buffon jäi taas ilman Mestarien liigan kannua – agentti ei osaa sanoa uran jatkosta

© Kuva: Getty Images
Nappaa riskitön veto tai talletusbonus Corinthiansin murskavoitolla!

Gianluigi Buffonin agentti Silvano Martina ei osaa sanoa, jatkuuko legendamaalivahdin ura Paris Saint-Germainissa.

Buffon, 41, oli keskiviikkona Paris Saint-Germainin maalilla, kun joukkue hävisi Mestarien liigan neljännesvälierien toisessa osaottelussa Manchester Unitedille 3-1. Ottelupari päättyi yhteislukemiin 3-3 ja United eteni vierasmaalisäännön turvin jatkoon.

Italialaistorjujaa ei käy syyttäminen kaikista vieraiden maaleista, mutta Unitedin 2-1-maalin hän voinee ottaa piikkiinsä. Buffon ei saanut vangittua Marcus Rashfordin laukausta syliinsä ja Romelu Lukaku pääsi iskemään lähietäisyydeltä illan toisen maalinsa.

Otteluparin ratkaissut maali syntyi toisen puoliajan lisäajalla, kun Rashford ampui käsivirheestä tulleen rangaistuspotkun sisään. Buffon oli vedossa mukana, muttei saanut torjuttua sitä.

– Olen Milanossa juuri nyt, joten en tiedä syitä, jotka johtivat tähän pettymykseen, mutta jalkapallo on välillä tällaista, kommentoi Buffonin edustaja Martina Calciomercato-sivustolle.

– Pettymys on suuri, kun voitat vieraissa 2-0, mutta vastustajat nousevat voittoon.

Buffon jätti viime kesänä Juventuksen 17 vuoden jälkeen ja siirtyi PSG:hen. Hän allekirjoitti pariisilaisten kanssa yhden vuoden sopimuksen, jossa on optio yhdestä lisäkaudesta.

Italialaiskonkari on monesti kertonut tavoitteekseen Mestarien liigan voittamisen. Hän on voittanut maailmanmestaruuden ja lukuisia Serie A:n mestaruuksia, mutta Euroopan seurajoukkuekilpailujen kirkkain kruunu häneltä puuttuu.

Keskiviikkona Buffonin unelma Mestarien liigan pokaalista särkyi jälleen. Martina ei osaa sanoa, aikooko PSG pitää Buffonin vielä ensi kaudella.

– Olen vain agentti, joten en tiedä, mitä tulee tapahtumaan, mutta PSG ei varmasti ole tyytyväinen. En voi vahvistaa (että Buffon jää PSG:hen).

– Aion puhua seuralle, mutta en syvenny näihin asioihin juuri nyt. Me teemme kaiken rauhallisesti. Annamme tämän pettymyksen vanhentua tarvittavan ajan ja sitten me keskustelemme.

Kaikki jääkiekon MM-kisoista: matsit ilmaiseksi, sarjataulukko, otteluohjelma…

Nappaa riskitön veto tai talletusbonus Corinthiansin murskavoitolla!