Inter Milanilta heikko esitys Eurooppa-liigassa – farssi maalitykin ympärillä kostautui nolosti

© Kuva: Getty Images
Bournemouth taistelee Tottenhamia vastaan sarjapaikastaan! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Italialaisseura Inter Milan pääsi lähtemään Eurooppa-liigassa kohtalaisista asetelmista toiseen osaotteluun Eintracht Frankfurtia vastaan. Joukkueet olivat pelanneet Saksassa maalittoman tasapelin eli voitto kotikentältä olisi riittänyt Luciano Spalletin ryhmälle jatkopaikkaan.

Eintracht Frankfurt vei kuitenkin pidemmän korren nappaamalla 1-0-vierasvoiton Luka Jovicin aikaisella maalilla. Yhteismaalit menivät siis bundesliigaseuralle samoin lukemin.

– Epäonnistuimme vähän kaikessa, Spalletti totesi lehdistötilaisuudessa.

Tilanteesta erittäin nolon Interille teki se, että joukkue jäi kokonaan ilman maaleja ja sen viime vuosien paras maalintekijä Mauro Icardi ei pelannut minuuttiakaan kummassakaan osassa vaikka on täysin terveenä.

– Vaikka liikutimme palloa linjojenkin välissä, emme luoneet kertaakaan mitään merkittävää, Spalletti lisäsi.

Icardi on ollut sivussa jo pidempään, sillä hänen itsensä, agenttinsa Wanda Naran ja Interin väliset neuvottelut jatkosopimuksesta eivät ole edenneet. Argentiinalaiskärki menetti farssin yhteydessä myös kapteeninnauhansa ja tämän hän on ottanut raskaasti.

Tilanteen uskotaan olevan ratkeamassa pian, mutta ratkaisua voi pitää monessa mielessä myöhästyneenä, sillä europelit ovat joukkueelta tämän kauden osalta jo ohi.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!

Bournemouth taistelee Tottenhamia vastaan sarjapaikastaan! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!