Inter Milanilta heikko esitys Eurooppa-liigassa – farssi maalitykin ympärillä kostautui nolosti

© Kuva: Getty Images

Italialaisseura Inter Milan pääsi lähtemään Eurooppa-liigassa kohtalaisista asetelmista toiseen osaotteluun Eintracht Frankfurtia vastaan. Joukkueet olivat pelanneet Saksassa maalittoman tasapelin eli voitto kotikentältä olisi riittänyt Luciano Spalletin ryhmälle jatkopaikkaan.

Eintracht Frankfurt vei kuitenkin pidemmän korren nappaamalla 1-0-vierasvoiton Luka Jovicin aikaisella maalilla. Yhteismaalit menivät siis bundesliigaseuralle samoin lukemin.

– Epäonnistuimme vähän kaikessa, Spalletti totesi lehdistötilaisuudessa.

Tilanteesta erittäin nolon Interille teki se, että joukkue jäi kokonaan ilman maaleja ja sen viime vuosien paras maalintekijä Mauro Icardi ei pelannut minuuttiakaan kummassakaan osassa vaikka on täysin terveenä.

– Vaikka liikutimme palloa linjojenkin välissä, emme luoneet kertaakaan mitään merkittävää, Spalletti lisäsi.

Icardi on ollut sivussa jo pidempään, sillä hänen itsensä, agenttinsa Wanda Naran ja Interin väliset neuvottelut jatkosopimuksesta eivät ole edenneet. Argentiinalaiskärki menetti farssin yhteydessä myös kapteeninnauhansa ja tämän hän on ottanut raskaasti.

Tilanteen uskotaan olevan ratkeamassa pian, mutta ratkaisua voi pitää monessa mielessä myöhästyneenä, sillä europelit ovat joukkueelta tämän kauden osalta jo ohi.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.