Maajoukkuevahdin tapaus nostaa keskustelua päävammoista – edelleen sairaalassa

© Kuva: Getty Images

Arsenalista lainalla Napolissa pelaava Kolumbian maalivahti David Ospina joutui eilen jättämään kentän ottelussa Udinesea vastaan, päävamman johdosta. 30-vuotias torjuja on tietojen mukaan edelleen sairaalassa tarkkailussa, mutta akuuttia vaaraa hänellä ei ole.

– Tiedän, että hän on kunnossa, sillä vaimoni on paikalla. Hänen päänsä on kuvattu, ja hänelle on tehty lukuisia tarkistuksia. Myös maajoukkueen lääkäri on tilanteesta ajan tasalla, ja sanoo Davidin pääsevän lähiaikoina sairaalasta, maalivahdin isä Hernan Ospina sanoi maanantaina Radio CRC:lle.

Loukkaantuminen nostaa jälleen esiin aiheellista keskustelua päävammoihin suhtautumisesta. Ospina loukkasi päänsä jo ottelun ensimmäisellä kymmenminuuttisella, mutta jatkoi peliä, kunnes lyyhistyi kentän pintaan juuri ennen puoliaikaa.

Viime viikolla vastaava tilanne nähtiin Barcelonan ja Lyonin välisessä Mestarien liigan ottelussa, jossa ranskalaisten maalivahti Anthony Lopes sai kovan tällin, mutta jatkoi pelaamista.

Ospina ei tietojen mukaan missään vaiheessa menettänyt tajuntaansa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.