Arsenalista lainalla Napolissa pelaava Kolumbian maalivahti David Ospina joutui eilen jättämään kentän ottelussa Udinesea vastaan, päävamman johdosta. 30-vuotias torjuja on tietojen mukaan edelleen sairaalassa tarkkailussa, mutta akuuttia vaaraa hänellä ei ole.

– Tiedän, että hän on kunnossa, sillä vaimoni on paikalla. Hänen päänsä on kuvattu, ja hänelle on tehty lukuisia tarkistuksia. Myös maajoukkueen lääkäri on tilanteesta ajan tasalla, ja sanoo Davidin pääsevän lähiaikoina sairaalasta, maalivahdin isä Hernan Ospina sanoi maanantaina Radio CRC:lle.

Loukkaantuminen nostaa jälleen esiin aiheellista keskustelua päävammoihin suhtautumisesta. Ospina loukkasi päänsä jo ottelun ensimmäisellä kymmenminuuttisella, mutta jatkoi peliä, kunnes lyyhistyi kentän pintaan juuri ennen puoliaikaa.

Daily Cannon

@DailyCannon
David Ospina is fine. His CAT scan was clear. 24 hours in hospital for observation and then football can move on and do nothing about how we treat head injuries in-game.

Viime viikolla vastaava tilanne nähtiin Barcelonan ja Lyonin välisessä Mestarien liigan ottelussa, jossa ranskalaisten maalivahti Anthony Lopes sai kovan tällin, mutta jatkoi pelaamista.

Ospina ei tietojen mukaan missään vaiheessa menettänyt tajuntaansa.

Popsiwinkle

@popsiwinkle
Cant believe they let Ospina play on after that head injury. Football is archaic when it comes to head injuries. Independent doctor, head assessment and temporary sub while it happens. Not hard.