League Two
Mansfield – Lincoln
Maanantai 18.03. 21:45

Maanantaina Englannin korkeimmat sarjatasot viettävät jo maaottelutaukoa, mutta neljännen sarjatason League Twossa pelataan mielenkiintoinen kamppailu, joka on hyvin tärkeä koko sarjan nousukamppailussa. Mansfield on pärjännyt sarjassa eritoten kovan kotimenestyksensä ansiosta. Lincoln on ollut kova myös reissussa. Kumpikaan joukkue ei hevillä häviä tätä ottelua ja tämä huomioidaan myös vetosuosituksen tasoituksessa.

Mansfield – nousutaistelu kovimmillaan

Mansfield on pärjännyt tämän vuoden League Twossa odotettua paremmin, mutta joukkue on osoittanut olevansa juuri niin hyvä kuin tulokset antavat ymmärtää. Vaikka joukkue on illan vieraita 10 pistettä perässä, suora nousu on hyvinkin mahdollinen.

Mansfieldin nykyiset omistajat hankkivat aikaisemman sopimuksen mukaisesti omistuksen myös kotistadionistaan. Tämä on yksi osa omistajien pitkäjänteistä suunnitelmaa, jonka tavoitteena on myös sarjanousu tänä vuonna. Mansfieldin tehot ovat olleet voittopuolisesti kahden pelaajan, Tyler Walkerin ja CJ Hamiltonin harteilla. Heidän varassaan on paljon myös tänään.

Lincoln – hyvältä näyttää

Lincolnia uumoiltiin jo ennen kautta nousukahinoihin ja se on lunastanut lupaukset mainiosti. 37 ottelun jälkeen joukkueella on tappiosarakkeessa vain neljä merkintää. Suora nousu näyttää jopa hyvin todennäköiseltä, mutta pitkä sarja voi tuoda myös karikoita.

Manageri Danny Cowley on joka tapauksessa vannonut tekemisen ja yhteishengen nimeen. Nöyrä työetiikka on kantanut illasta toiseen ja joukkueen heikot hetket ovat jääneet vähiin. Omaa tekemistä arvostetaan mutta vastustajiakaan ei väheksytä.

Vetosuositus

Mansfieldiä ei tosiaan voi väheksyä, mutta Lincoln on osoittanut olevansa sarjan timantti ja sen lento tuntuu kantavan. Vieraita ei voi pitää altavastaajina, vaikka Mansfieldin kotisarake herättää pelonsekaista kunnioitusta. Vetosuosituksena on Aasialainen tasoitusveto 0, Lincoln 1,90. Tasapelillä vetopanos siis palautetaan.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Mansfield – Lincoln ja kohteeseen Lincoln, aasialainen tasoitus 0 kertoimella 1,90. Jos Lincoln voittaa ottelun, saat 190 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan, vedon kerroin on 1,00. Jos Mansfield voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.