Mönchengladbach – Freiburg: maaliverkot pöllyää

Bundesliga
Borussia Mönchengladbach – Freiburg
Perjantai 15.03. klo 21:30

Bundesligan perjantaipelissä pirteän kauden pelannut Mönchengladbach toivottaa kotiluolaansa tervetulleeksi alemman keskikastin Freiburgin. Mönchengladbachilla on pienen suvantokauden jälkeen tavoitteena saada eurojuna raiteilleen, kun Freiburgin päätavoitteena voi pitää vierasmenestyksen parantamista. Joukkueen sarjapaikka nimittäin näyttää tällä hetkellä suhteellisen turvatulta.

Mönchengladbach – takaisin suurten joukkoon

1970-luvun menestysseuralla Mönchengladbachilla on ollut välillä hiljaisempaa, mutta tällä hetkellä seurassa on hyvä meininki. Kannattajiahan seuralla riittää ja suurseuran status on sinänsä luonnollinen tavoite. Joukkuetta on vahvistettu määrätietoisesti ja systemaattinen työ kantaa hedelmää.

Joukkue oli jo sarjakakkosena, mutta hieman heikompi jakso on pudottanut sen sarjassa neljänneksi. Dieter Heckingin miehistö otti ikävästi kotona loimeensa Bayern Müncheniltä pari viikkoa sitten, mutta viime viikonlopun vieraspeli Mainzia vastaan oli jo tasapainoisempi suoritus. Freiburgia vastaan toivotaan tulivoiman riittävän puhtaaseen voittoon, jolloin nykyiset asetelmat sarjassa säilyisivät.

Freiburg – vieraissa vaikeaa

Freiburgin esitykset heittelevät aika lailla. Leimaavaa Christian Streichin suojattien viimeaikaisille otteille on ollut, että hyvistä hyökkäystehoista huolimatta ottelujen voittaminen on ollut vaikeaa, sillä omissa on soinut vielä enemmän. Viime aikojen kotivoitot antavat kyllä toiveita paremmasta.

Vieraissa ei kunnian kukko ole kuitenkaan laulanut. Viimeisin vierasvoitto on joulukuulta, jolloin sarjajumbo Nürnberg sai antautua kotonaan. Viime viikkojen edesottamukset viittaavat siihen, että tämän illankin pelissä tulee sattumaan ja tapahtumaan.

Vetosuositus

Ennusmerkit siis viittaavat siihen, että maaliverkot pöllyävät tänään. Totals-markkinoilla over on suosikkina, mutta kertoimet ovat silti pelattavia. Otetaan tähän vetosuositukseksi ottelussa yli 2,5 maalia kertoimella 1,72. Kaikkein rohkeimmat voivat lyödä vieläkin korkeampien maalilukujen puolesta – kertoimet kyllä kattavat riskin.

 

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Mönchengladbach – Freiburg ja kohteeseen Ottelussa yli 2,5 maalia. Jos ottelussa tehdään vähintään kolme maalia, saat 172 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelussa tehdään enintään kaksi maalia, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.