UCL-maalikärki Lionel Messi ei sorru kateuteen: ”Cristianolla oli maaginen ilta”

© Kuva: Getty Images
Onnistuuko HIFK hyödyntämään lepoetunsa? Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!

Barcelonan johtotähti Lionel Messi valtasi keskiviikkona ykköspaikan Mestarien liigan maalipörssissä. ”Lyonel” Messi teki ranskalaisvieraita vastaan tehot 2+2 ja saatteli Barcelonan 5-1 -voiton turvin 12. kerran peräkkäin puolivälierävaiheeseen. Messin maalisaldo tämän kauden Mestarien liigassa on nyt kahdeksan.

Ottelun jälkeen Messi kehui vuosien aikaista kilpakumppaniaan Cristiano Ronaldoa tämän mahtavasta illasta Torinossa tiistaina. Ronaldo teki hattutempun, kun Juventus pudotti 3-0 -voitolla Atlético Madridin jatkosta.

– Cristianon ja Juventuksen eilinen peli oli vaikuttava, ja suuri yllätys. Luulin, että Atlético pistäisi kovemmin kampoihin. Juve käveli heidän ylitseen ja sillä on paljon potentiaalia. Ja Cristianolla oli maaginen ilta, Messi kehui Clarínin mukaan.

Barcelona saa muiden tavoin tietää puolivälierävastustajansa perjantain pudotuspeliarvonnassa. Argentiinalainen ei suosikkiaan nimennyt, vaan muistuttaa tarjolla olevan paljon kovia joukkueita.

– Jatkossa on todella hyviä joukkueita, City ja Juventus vaikka. Ajaxilla on mahtava nuorten pelaajien joukkue, joka ei pelkää mitään. Liverpoolkin näytti tulivoimansa, Messi lausui.

Onnistuuko HIFK hyödyntämään lepoetunsa? Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!