Virallista: VPS vahvistui kahdella hyökkääjällä – Barcelonan kasvatti ja Njazi Kuqin entinen joukkuetoveri

© Kuva: Juha Tamminen
Nappaa riskitön veto tai talletusbonus HIFK - SJK overilla!

Vaasan Palloseura on vahvistanut joukkuettaan kahdella hyökkäyspään pelaajalla.

Kamerunilainen Alain Richard Ebwelle ja kreikkalainen Konstantinos Stavrothanasopoulos ovat kumpikin allekirjoittaneet kahden vuoden mittaiset sopimukset Vepsun kanssa, kertoi joukkueen viralliset nettisivut.

FC Barcelonan akatemiakasvatti Ebwelle on 23-vuotias laitahyökkääjä, joka on pelannut viime vuosina Espanjan kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla ja Slovakian pääsarjassa. Ebwelle on harjoitellut VPS:n kanssa jo tammikuusta lähtien, pelaten myös joukkueen viimeisessä Suomen Cup -ottelussa Ilvestä vastaan.

Stavrothanasopoulos, joka tunnetaan myös taiteilijanimellä Kostas, siirtyi Vaasaan Ruotsista. Hänellä on kuitenkin pelikokemusta myös Kreikan pääsarjasta, jossa hän edusti Panionioksesia samaan aikaan kuin suomalaiskärki Njazi Kuqi.

Kuten myös Ebwelle, Kostas on laitahyökkääjä. 27-vuotias kreikkalainen osaa kuitenkin pelata myös kärjessä.

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!

Nappaa riskitön veto tai talletusbonus HIFK - SJK overilla!