Hyvin kautensa niin Suomen Cupissa kuin Veikkausliigassakin aloittanut Ilves saattaa joutua tulemaan tulevissa otteluissa toimeen ilman luottopelaajaansa Matias Ojalaa. Ojala loukkaantui sunnuntaina pelatun VPS-ottelun ensimmäisellä kymmenminuuttisella, ja joutui tulemaan jo aikaisin vaihtoon (lisää maalittomaan tasatulokseen päättyneestä pelistä täällä).

Ojalan loukkaantumiseen johtanut tilanne tapahtui jo kolmannella peliminuutilla. Ojala sai pitkän puolenvaihtonsa yhteydessä tällin kylkeensä VPS:n pelaajalta, mutta välttämättä kontakti ei vammaa aiheuttanut.

– Pelin aikana ajattelin, että syynä on tälli, mutta kun katsoin sen tilanteen uudestaan videolta, niin se kontakti oli ihan minimaalinen. En tiedä tuliko se siitä tällistä vai siitä kun potkaisin palloa, Ojala kertoo Veikkausliigan kotisivuilla.

Ojala seurasi pelin loppuun pukukopissa puhelimellaan ja meni sen jälkeen ensiapuun. Aluksi kyseessä arveltiin olevan kramppi, mutta maanantaina Ojala päätyi lääkärin suosituksesta magneettikuvauksiin. Kuvista selvisikin, että 24-vuotiaan Ojalan kyljen lihaksistossa voi olla vamma.

– En ole vielä saanut tarkempia lausuntoja kuvista, mutta kyllä siellä jotain rikki taitaa olla, Ojala sanoo.

Keskikentällä tai puolustuksen oikealla laidalla pelaava Ojala on kuulunut viime ja tällä kaudella Ilveksen vakioavauskokoonpanoon.

Loppuviikon aikana selviää, pitääkö vamma Ojalan sivussa joitain päiviä vai useamman viikon ajan. Ilves kohtaa seuraavassa ottelussaan ensi maanantaina vieraskentällä SJK:n.