Bayern Münchenin jälleenrakennus on ollut kevään siirtomarkkinoiden kiinnostavimpia puheenaiheita. Bayernin vanha kaarti on vanhenemassa edelleen, ja ruodusta tulee poistumaan useampikin kokenut Bayern-pelaaja. Tilalle ollaan värväämässä – ja ollaan jo värvättykin – nuorta voimaa, jonka toivotaan nostavan Bayern taistelemaan jälleen kärkisijoista myös Mestarien liigassa.

Franck Ribéryn ja Arjen Robbenin urat Bayernissa päättyvät pian, joten kentän laidoilla on tilausta nuorelle lahjakkuudelle. Italialainen Corriere dello Sport ehdottaakin, että Müncheniin muuttaisi 21-vuotias Italian A-maajoukkuepelaaja Federico Chiesa. Lehden mukaan Bayern on jo tehnyt toisen polven huippujalkapalloilijasta massiivisen 70 miljoonan euron tarjouksen.

Chiesa on pelannut Fiorentinassa mahtavan kauden, tehtyään 35 ottelussa 12 maalia ja annettuaan kahdeksan maalisyöttöä. Äskettäin myös Karl-Heinz Rummenigge Bayernin johtoportaasta myönsi, että laitalinkkiä joukkueeseen tarvitaan.

– Tarvitsemme sekä tason että määrän puolesta ehdottomasti vielä yhden laitahyökkääjän, Rummenigge sanoi äskettäin Skylle.

[readmore from=Chiesa-Federico]

Bayern ei kuitenkaan ole ainoa joukkue, joka Chiesaa tavoittelee. Ainakin Internazionalen, Juventuksen ja AC Milanin kerrotaan havittelevan nuorukaista riveihinsä. Mahtuipa Chiesa myös Corriere dello Sportin julkaisemalle ”Cristiano Ronaldon toivelistalle”.

Bayern on vahvistanut ensi kauden joukkuettaan jo Lucas Hernándezilla, Benjamin Pavardilla ja Jann-Fiete Arpilla.