Valioliiga
Liverpool – Chelsea
Sunnuntai 14.04 klo 18:30

Kun Suomessa jännitetään eduskuntavaalien tulosta, saarivaltakunnassa on Valioliigan suhteen iso päivä – mestarikandidaatit ottelevat peräkkäisissä matseissa. Manchester City yrittää hakea pisteet Crystal Palacelta ja Liverpoolin vieraaksi saapuu Top4 -sijoitusta kärkkyvä Chelsea. Sekä City että Pool ovat suuria suosikkeja voittamaan ottelunsa. Kyse on siitä, mitä Maurizio Sarrin Chelsea pystyy otteluun tuomaan.

Molemmat pelasivat viikolla Euroopassa: Pool voitti kotona Porton 2-0 ja Chelsea haki Slavia Prahalta 0-1 voiton. Liigassa Liverpool paistattelee pitkässä tappiottomassa putkessa, mutta ei meno täysin kliinistä ole ollut – mukana on viime aikoina ollut onneakin. Chelsealla on liigassa kolme voittoa putkeen, mutta viimeisimmässä vierasottelussa Cardiffia vastaan joukkue tarvitsi jopa erotuomarin myötävaikutusta.

Kokoonpanotilanteet näyttävät molempien joukkueiden osalta hyvältä. Joe Gomez tekee paluuta tositoimiin, mutta Jürgen Klopp tuskin heittää häntä tuleen tänään. Sarri hieman kierrätti porukkaa viikolla, joten muutoksia on siihen nähden luvassa. Varsinaisia loukkaantumispulmia Sarrilla ei tähän otteluun kuitenkaan ole.

Vetosuositus

Poolilla on tuloksellisesti hieno sarja alla ja kotona se on äärimmäisen kova. Viime aikoina suurin loistokkuus on kuitenkin puuttunut ja Chelsea voi hyvinkin pystyä pitämään ottelun tasaisena. Molemmat joukkueet ovat sen verran tasokkaita, että pelin kokonaiskuva voi hyvin pysyä todella maltillisena. Tätä taustaa vasten matalien maalilukujen kertoimet näyttävät houkuttelevilta. Vetosuositus on siis Maaleja yhteensä alle 2,5 kertoimella 2,12. Todennäköisyyksien valossa on jotakuinkin kolikonheittoa, jääkö maaliluku korkeintaan kahteen vai ei.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Liverpool – Chelsea ja kohteeseen Maaleja yhteensä alle 2,5. Jos ottelussa tehdään enintään kaksi maalia, saat 212 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelussa tehdään vähintään kolme maalia, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.