Valioliiga
Manchester Utd – Chelsea
Sunnuntai 28.04 klo 18:30

Kilpailu top 4 -sijoituksista on Valioliigassa kova. Sijoilla 3-6 majailevat Tottenham, Chelsea, Arsenal ja Manchester Utd ovat kaikki tällä hetkellä alamaissa, sillä voitot ovat kortilla kaikilla. Sunnuntaina Old Traffordilla Man Utd ja Chelsea ottavat mittaa toisistaan. Kummallakaan ei ole viimeisestä kahdesta pelistään voittoa.

Manchester United hävisi umpisurkean esityksen jälkeen Evertonille. Viikolla Ole Gunnar Solskjaerin johtama United taisteli hyvin paikallisderbyssä Cityä vastaan, mutta marginaalit eivät tällä kertaa olleet Unitedin puolella. Huonoja statseja katsellessa on syytä muistaa, ettei Unitedin ohjelmakaan ole ollut helpoin mahdollinen. Joka tapauksessa painet kasaantuvat ja jo nyt on kuultu soraääniä, olisiko Solskjaerille pitänyt antaa jatkosopimusta joukkueen managerina. Solskjaerin nimeämä avauskokoonpano oli Cityä vastaan hieman odotusten vastainen ja on mielenkiintoista nähdä sunnuntain nimilista.

Maurizio Sarrin Chelseallakaan ei varsinaisesti ole mikään huippuvaihe päällä. Kotitasuri Burnleytä vastaan ei varmasti tyydyttänyt ketään. Erityisesti vieraissa on ollut vaikeaa, sillä viimeisestä seitsemästä vierasottelustaan Chelsea on hävinnyt viisi. Callum Hudson-Odoi on uusin kasvo sairastuvalla, kun miehen akillesjänne jouduttiin operoimaan.

Vetosuositus

Tämä ei kieltämättä kuulu helpoimpiin kohteisiin vetomielessä, mutta United antoi keskiviikkona lupauksia paremmasta. Lisäksi Chelsean ujous vieraskentillä on muistissa. Petsipappa ottaa kantaa ja julistaa Unitedin pikkusuosikiksi. Kertoimessa on hieman ilmaa, joten vetosuositus on Manchester United voittaa ottelun kertoimella 2,70.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Manchester Utd – Chelsea ja kohteeseen Manchester United voittaa ottelun. Jos Manchester United voittaa, saat 270 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos peli päättyy tasan tai Chelsea voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.