Allsvenskan
IFK Norrköping – Malmö FF
Sunnuntai 28.04. klo 18:30

Suomen kamaralla on sunnuntaina hiljaista jalkapallorintamalla, mutta länsinaapurissa potkitaan senkin edestä. Nostetaan esille oikein mielenkiintoinen ottelu, jossa ennen kautta korkealle rankatut Norrköping ja Malmö FF ottavat mittaa toisistaan. Kummankaan sarja ei ole alkanut täysin suunnitelmien mukaan ja tämä matsi onkin kova testi kummallekin joukkueelle. Jos Allsvenskanin meno ei ole ennestään tuttua, kannattaa ottelua vahtia myös TV:n kautta.

Erityisesti Norrköping on ollut vaikeuksissa. Vahvasti siirtomarkkinoilla hauista näytellyt Peking on ollut ensimmäiseen viiteen otteluun pettymys. Erityisesti puolustus on ollut murheenkryyni ja joukkueen ainoa voitto on sarjan heikoimpiin kuuluvasta Falkenbergista – eikä sekään tullut helpolla. Vaikka tasapeleistä on kertynyt pisteitä, on sarjan häntäpää vain kahden pisteen päässä Norrköpingistä.

Kahden kierroksen jälkeen Malmökin oli vaikeuksissa, mutta viimeisissä kolmessa ottelussa on homma ollut paketissa paljon paremmin ja manageri Uwe Röslerin helpotukseksi näistä otteluista tulikin voitot. Malmö ei ensimmäisten kierrosten takeltelussa menettänyt vielä mitään ja paineet ovatkin sunnuntaina kotijoukkueen puolella.

Molemmat joukkueet pystyvät parhaimmillaan luovaan hyökkäyspeliin ja Norrköping on perinteisesti vahva kotonaan. Koska sanomista on lähinnä puolustustyöskentelystä, liittyy ottelun vetosuosituskin maalimääriin.

Vetosuositus

Petsipappa liputtaa tässä overin puolesta. Molemmat joukkueet pystyvät maalintekoon ja varsinkin isäntien puolustus herättää epäilyksiä. Vetosuosituksena on Ottelussa yli 2,5 maalia kertoimella 1,96.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Norrköping – Malmö ja kohteeseen Ottelussa yli 2,5 maalia. Jos ottelussa tehdään vähintään kolme maalia, saat 196 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelussa tehdään korkeintaan kaksi maalia, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Katso matsi suorana lähetyksenä ilmaiseksi!

TV näyttää laajasti huippu-urheilua. Pääset katsomaan esimerkiksi Allsvenskanin otteluita, joten myös tämä ottelu on katsottavissasi ilmaiseksi. Pelitililläsi pitää olla rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24h aikana, jotta näet pelit. Kun otat vihjeen talteen, pääset siis heti myös pelin ääreen!

La Ligan lisäksi näet myös esimerkiksi Ranskan Ligue 1:n, Bundesligan, La Ligan, Serie A:n ja FA Cupin matseja. Lisäksi esimerkiksi tennis ja NBA ovat saatavillasi, kun käytät TV:tä.

Katso illan peli ja huippu-urheilua ilmaiseksi tästä!

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.