© Kuva:

Hammarby – Norrköping: kotivahva Bajen vetoihin

Allsvenskan
Hammarby – Norrköping
Maanantai 27.05 klo 20:00

Maanantaina tahkotaan myös länsinaapurin pääsarjassa, jossa Hammarby IF isännöi IFK Norrköpingiä. Vastakkain ovat hyväkuntoinen ja itseluottamusta uhkuva kotijoukkue sekä koko kauden kuvassa pienenä pettymyksenä pidettävä Peking.

Hammarby ei ole joutunut tällä kaudella vielä kokemaan kotitappiota. Tele2 -areena ei ole tosiaankaan helppo paikka vierailla, kun yli 20 000 Bajen -fania mylvii lehtereillä. Viime kierroksella Hammarby haki vieraspisteen sarjassa toisena olevalta IFK Göteborgilta hyvän esityksen jälkeen. Joukkueen pelityyli on intensiivinen ja etenkin hyökkäysosasto on kunnostautunut.

Norrköpingin ylle soviteltiin jo kriisijoukkueen viittaa, mutta voitot Örebrosta ja GIF Sundsvallista kahdella viime kierroksella ovat helpottaneet tilannetta jossain määrin. Varsinkin Sundsvall-voitossa joukkue alkoi näyttää hyvältä, joka varmasti helpottaa fanien tunnelmia tasapaksun alkukauden jälkeen.

Vetosuositus

Norrköpingin parantuneista otteista huolimatta voi retki Tukholmaan olla tässä vaiheessa liian vaativa. Hammarbyn kotietu ja vire saavat Petsipapan tekemään pelisijoituksen kotivoitolle. Vetosuositus on Hammarby voittaa ottelun kertoimella 2,18.

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun Hammarby – Norrköping  ja kohteeseen veto ”Hammarby voittaa ottelun”. Jos Hammarby voittaa ottelun, saat 218 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan tai Norrköping voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.