Norjassa pelattiin torstai-iltana useita otteluita, joista löytyi mielenkiintoisia suomalaisuutisia.

Maan suomalaisimpana joukkueena voi pitää Simo Valakarin valmentamaa Tromsøa, jossa pelaavat Robert Taylor, Onni Valakari ja Juha Pirinen. Viimeisimpänä mainittu Pirinen onnistui tekemään ottelun avausmaalin FK Bodø/Glimtiä vastaan 9. minuutilla. Ottelu kuitenkin päättyi Bodø/Glimtin 2-1-voittoon.

Tuloksen myötä Valakarin ryhmä jatkaa sarjan viimeisellä sijalla. Se on kerännyt kahdeksan kierroksen jälkeen vain neljä pistettä. Tappio oli neljäs perättäinen.

Pirinen sekä keltaisen kortin ottanut Valakari pelasivat täydet 90 minuuttia ja Taylor otettiin vaihtoon 75. minuutilla.

Norjan toiseksi korkeimmalta sarjatasolta tuli puolestaan iloisia uutisia. Saku-Pekka Sahlgren pelasi Sandnes Ulfin maalilla koko ottelun, kun joukkue voitti Raufossin vieraskentällä 5-2-lukemin. Kyseessä oli Sahlgrenin ensimmäinen ottelu yli vuoden kestäneen loukkaantumisen jälkeen.

Sandnesissa pelaavat myös 70 minuuttia urakoinut Johannes Laaksonen ja maalinteossa toisessa perättäisessä ottelussa onnistunut toppari Tapio Heikkilä, joka pelasi koko ottelun.