Tottenham – Liverpool: odotettu finaali

Mestarien Liiga
Tottenham – Liverpool
Lauantai 01.06 klo 22:00

Kovinkaan moni jalkapallon ystävä ei olisi ensimmäisten välieräparien jälkeen laittanut rahaa likoon sen puolesta, että finaalissa nähdään Tottenham ja Liverpool. Jälkimmäiset osaottelut tarjosivat dramaa ja magiikkaa siinä määrin, että nitroja kului katsomoissa purkkitolkulla. Molemmat finaalijoukkueet olivat välieräparien jossain vaiheessa yhteismaaleissa 3-0 tappiolla. Uskomatonta, mutta totta. Vaikkei finaalissa tällaisia käänteitä nähtäisikään, on edessä varmasti upea ottelu.

Tottenhamin suhteen ykköskysymys on Harry Kanen pelikunto. Innokkaimmat ovat jo työntämässä Kanea kentälle, mutta virallista tietoa tästä ei ole. Spurs on kyllä onnistunut korvaamaan Kanen puutteen hienosti, mutta on silti selvää että maalitykin saaminen kentälle olisi lauantaina elintärkeää. Tasollisesti Spurs ei nimittäin nouse edes kovin lähelle Liverpoolin tasoa.

Pool voitti Spursin kahdesti Valioliigassa ja on selkeä suosikki myös lauantaina, pelasi Kane tai ei. Valioliigan kärkikaksikon ero muihin top 6 -joukkueisiin on tällä kaudella häkellyttävän iso. Toki jalkapallossa myös sattumalla on osansa ja eritoten tämän kokoluokan ottelussa tasoeroilla on tapana liudentua. Silti Pool on nähtävä tässä voittajana useammin kuin joka toinen kerta. Poolin ainoa varma poissaolija on Naby Keita, eikä tämä kiikuta Poolin venettä liikaa.

Vetosuositus

Tasoeron lisäksi Spursilla on enemmän epävarmuustekijöitä kokoonpanotiedoissa. Petsipappa hyppää finaalissa Poolin kyytiin. Kävi miten kävi, tiedossa on varmasti viihdyttävä ottelu. Vetosuositus on Liverpool voittaa ottelun varsinaisella peliajalla, kerroin 1,93.

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun Tottenham – Liverpool  ja kohteeseen veto ”Liverpool voittaa ottelun varsinaisella peliajalla”. Jos Liverpool voittaa ottelun, saat 193 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos varsinainen peliaika päättyy tasan tai Tottenham voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.