Uskomaton taidonnäyte jäi Liverpool-sankarin maalien varjoon – pelaaja myönsi olleensa Kloppille vihainen

© Kuva: Getty Images
Tänään kuumia live-matseja!

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS

Liverpoolin uskomattomassa nousussa Mestarien liigan välierien otteluparin voittoon Barcelonasta oli monta erityistä sankaria. Oli nokkelalla oivalluksellaan pelin ratkaissut Trent Alexander-Arnoldtoistamiseen Barcan reilun vuoden sisällä nollannut Alisson BeckerLionel Messin pysäyttänyt Virgil van Dijk ja tietysti kaksi maalia mieheen tehneet Divock Origi ja Georginio Wijnaldum.

Liverpoolin nousun keskeinen arkkitehti oli Hollannin maajoukkuepelaaja Wijnaldum, joka tuli tauolla loukkaantuneen Andy Robertsonin tilalle kentälle. 28-vuotias Wijnaldum teki kahden minuutin sisällä kaksi maalia oltuaan kentällä vain kymmenen minuuttia, ja nosti Liverpoolin yhtäkkiä mukaan taisteluun.

Maalit muistetaan, mutta osumiensa lisäksi Wijnaldum esitti ottelussa toisenlaisiakin tähtihetkiä. Vai mitä mieltä olette UEFA:n valinnasta ”Päivän taidonnäytteeksi” (”Skill of the Day”, jossa Wijnaldum karistaa yhdellä nopealla ja taitavalla liikkeellä niskastaan pelipaikkaansa maailmaneliittiin kuuluvat Sergio Busquetsin ja Arthurin. Barcelonan keskikentän tähdet tulivat suorastaan nolatuiksi.

Kuten kuvasta näkyy, oli Wijnaldumilla itseluottamus tapissaan. Pelinjälkeisessä haastattelussaan hän kuitenkin myönsi olleensa valmentaja Jürgen Kloppille vihainen siitä, että tämä jätti hänet vaihtopenkille ottelun alkaessa.

– Mitä voin sanoa, se oli uskomaton peli. Barcelonan ottelun jälkeen luotimme siihen, että tekisimme kotona neljä maalia ja voittaisimme 4-0, Wijnaldum totesi BT Sportille Goalin mukaan.

– Ulkopuoliset epäilivät meidän pystyvän siihen, mutta näytimme jälleen kerran, että kaikki on mahdollista. Olen todella liikuttunut, sillä olin managerille todella vihainen siitä, että hän penkitti minut.

– Myönnän, että olin todella surullinen ja murtunut, etten saanut aloittaa peliä. Klopp sanoi, että voisin olla hänen salainen aseensa. Nyt kaikki muistavat, että pelasin tässä pelissä.

– Minun täytyi tehdä jotain kentälle päästyäni, auttaakseni joukkuetta. Mutta kokonaisuudessaan kyse oli koko joukkueen suorituksesta.

Liverpool kohtaa Mestarien liigan loppuottelussa joko Ajaxin tai Tottenhamin. Toinen finalisti ratkeaa keskiviikkoiltana.

https://twitter.com/VintageSalah/status/

Tänään kuumia live-matseja!

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS