HJK:n mahdollinen Mestarien liiga -vastus voitti viime kaudella itsensä Liverpoolin – Myös mahdollinen ensimmäinen Eurooppa-liiga -vastus nyt tiedossa

© Kuva: Getty Images
Mestarien Liigan avauksessa Napoli vs Liverpool! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

HJK sai jo eilen tietää, että se aloittaa tämän kesän eurotaipaleensa färsaarelaista Tórshavnia vastaan. Keskiviikkoisessa arvonnassa puolestaan ratkesi, että mikäli Tórshavn kaatuu, on seuraava vastustaja joko liettualainen Súduva tai serbialainen Belgradin Punainen Tähti.

Punaista Tähteä voidaan hyvällä syyllä pitää kivikovana vastustajana. Historiansa saatossa 30 kansallista mestaruutta voittanut Punainen Tähti nähtiin viime kaudella Mestarien liigan lohkovaiheessa, jossa se kukisti kotikentällään itsensä Liverpoolin 2-0. Kuten hyvin tiedetään, juhli Liverpool kauden päätteeksi koko Mestarien liigan voittoa.

Punainen Tähti jäi lopulta lohkon neljänneksi, mutta pisteen se nipisti lisäksi myös Napolilta, joka jäi Belgradissa maalittomaan tasapeliin.

Hieman myöhemmin selvisi myös HJK:n mahdollinen vastustaja Eurooppa-liigan toisella karsintakierroksella, jos Klubille käy köpelösti Tórshavnia vastaan. Mikäli HJK Tórshavnille putoaa, aloittaa se Eurooppa-liigassa otteluparissa, jossa vastaan asettuisi parin Linfield-Rosenborg -häviäjä.

Mestarien Liigan avauksessa Napoli vs Liverpool! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!