HJK:n mahdollinen Mestarien liiga -vastus voitti viime kaudella itsensä Liverpoolin – Myös mahdollinen ensimmäinen Eurooppa-liiga -vastus nyt tiedossa

© Kuva: Getty Images

HJK sai jo eilen tietää, että se aloittaa tämän kesän eurotaipaleensa färsaarelaista Tórshavnia vastaan. Keskiviikkoisessa arvonnassa puolestaan ratkesi, että mikäli Tórshavn kaatuu, on seuraava vastustaja joko liettualainen Súduva tai serbialainen Belgradin Punainen Tähti.

Punaista Tähteä voidaan hyvällä syyllä pitää kivikovana vastustajana. Historiansa saatossa 30 kansallista mestaruutta voittanut Punainen Tähti nähtiin viime kaudella Mestarien liigan lohkovaiheessa, jossa se kukisti kotikentällään itsensä Liverpoolin 2-0. Kuten hyvin tiedetään, juhli Liverpool kauden päätteeksi koko Mestarien liigan voittoa.

Punainen Tähti jäi lopulta lohkon neljänneksi, mutta pisteen se nipisti lisäksi myös Napolilta, joka jäi Belgradissa maalittomaan tasapeliin.

Hieman myöhemmin selvisi myös HJK:n mahdollinen vastustaja Eurooppa-liigan toisella karsintakierroksella, jos Klubille käy köpelösti Tórshavnia vastaan. Mikäli HJK Tórshavnille putoaa, aloittaa se Eurooppa-liigassa otteluparissa, jossa vastaan asettuisi parin Linfield-Rosenborg -häviäjä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.