Lähde: AS Roman seuralegenda sanoi Amerikan houkutuksille ”ei” – jatkanee pelaamista Serie A:ssa

© Kuva: Getty Images

AS Roman kannattajilla on ollut raskas kevät. Sarjasijoitus ei riittänyt ensi kauden Mestarien liigaan, eikä kaudesta jäänyt ainuttakaan pokaalia muistoksi. Kaiken kukkuraksi seuraikoni Daniele De Rossille ei tarjottu jatkosopimusta, ja koko uransa Romassa pelannut ”DDR” saa etsiä uusia haasteita, sillä pelihaluja on edelleen.

Kauden päätöskierroksella Stadio Olimpicolla oltiin erittäin haikeissa tunnelmissa, kun kannattajat hyvästelivät samana iltana De Rossin ja pidetyn valmentajan Claudio Ranierin. Juhlallisuuksiin otti osaa myös toinen seuralegenda, 30 vuotta AS Romassa viettänyt Francesco Totti, joka koki De Rossin kohtalon vain pari vuotta aiemmin. Viikko sitten Totti lähti myös seuran toimistohommista, ja latasi laajalti televisioidussa lehdistötilaisuudessaan ankaraa kritiikkiä AS Roman johtoportaan toimintaa kohtaan.

Daniele De Rossin uumoiltiin aluksi harkitsevan tarjouksia Pohjois-Amerikan MLS-sarjasta tai argentiinalaisesta Boca Juniorsista, jonne häntä houkutteli entinen seuratoveri Nicolas Burdisso. Sky Sport Italian mukaan De Rossi on kuitenkin kieltäytynyt Amerikan houkutuksista ja haluaa jatkaa uraansa Serie A:ssa – olkoonkin, että hän joutuu tällöin pelaamaan rakasta AS Romaansa vastaan.

Heinäkuussa 36 vuotta täyttävä De Rossi on vapaa agentti, joten hän saa valita uuden seuransa vapaasti, eikä siirtokorvauksista tarvitse piitata. Päätös ei Skyn tietojen mukaan perustu rahaan, vaan De Rossi haluaa sinne, missä on meneillään kaikkein vakuuttavin ja kiinnostavin projekti. Myös perheellä oli tärkeä osansa ratkaisussa, että De Rossi päätti jäädä saapasmaahan.

De Rossista kiinnostuneina seuroina mainitaan ainakin Sampdoria, Fiorentina, Internazionale, AC Milan ja Atalanta. Sampdorian uskotaan olevan paalupaikalla, sillä seura kiinnitti juuri edellisen Roman luotsin Eusebio Di Francescon päävalmentajakseen, ja seuran puheenjohtaja Massimo Ferrero on pääkaupungista lähtöisin oleva Roman kannattaja.

Sampdoria teki tiettävästi De Rossille ensimmäisen tarjouksen jo kuukausi sitten. Kiinnostavaa on sekin, että Sampdorian uskotaan tehneen tarjouksen myös toiselle Roman hylkäämälle seuraikonille Francesco Tottille, joka on sanonut haluavansa uuden haasteen jonkin toisen seuran urheilujohdossa. Kenties Sampdoriassa nähdään siis todellinen Roman seuraikonien luokkakokous?

Lähde: Football-Italia


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.