Bröndby – FC Inter: turkulaiset Tanskan suurseuran kimppuun

Eurooppa-Liiga
Bröndby – FC Inter
Torstai 11.07. klo 20:00

Turkulainen FC Inter pelaa torstaina ensimmäisen europelinsä kuuteen vuoteen. Väliin on mahtunut laihempia vuosia Veikkausliigassa, jolloin portit Eurooppaan ovat pysyneet kiinni. Aivan helpoimmalla tavalla ei Interin urakka ala, sillä vastaan asettuva Bröndby on Tanskan mittapuun mukaan suurseura. Turkulaiset saavatkin laittaa kaiken peliin, jotta jatkopaikka olisi mahdollinen taitavaa tanskalaisporukkaa vastaan. Huomaathan, että suomalaisten joukkueiden europelejä pystyt seuraamaan TV:stä.

Bröndby on niin europelien kuin Tanskan oman liigan suhteen uuden kauden kynnyksellä. Joukkue on pelannut muutaman kovan harjoituspelin, joista ei suurempaa menestystä tullut. Voi kuitenkin hyvällä syyllä olettaa, että joukkue on saanut henget auki. Tanskalaiset vaihtoivat valmentajaa ja uusi koutsi Niels Frederiksen toimi aiemmin Tanskan U21 maajoukkueen valmentajana. Paljolti kyse on torstaina siitä, onko uusi valmentaja saanut pelisysteeminsä sisään ja joukkue henget auki peliä varten.

FC Inter on luonnollisesti tahkonnut sarjaa jo muutaman kuukauden ja ilme on ollut aikaisempia kausia positiivisempi. Joukkueen hyökkäystä olen jo aiemmin kehunut vuolaasti. Torstain peliä edeltävässä ottelussa FC Inter ei täysin vakuuttanut, mutta voitti silti FC Lahden puhtaasti 2-0. Interillä on suurin tekeminen puolustuksen ja otteiden tasaisuuden kanssa. Molempien olisi syytä olla torstaina kunnossa.

Vetosuositus

Ottelun kertoimissa ei ole helposti löydettävissä herkkupaloja, mutta Veikkausliigassa tulivoimaansa näyttäneen Filip Valencicin osumasta tekee mieli tehdä pieni täky. Slovenialaiskärjen liukkaus voi tulla tanskalaisille yllätyksenä, vaikka he ovat varmasti Interiin etukäteen tutustuneetkin. Vetosuositus on Filip Valencic tekee maalin kertoimella 4,5.

Näin näet suomalaisjoukkueiden europelit ilmaiseksi!

lähettää RoPS:n, KuPS:n ja HJK:n matsit suorana lähetyksenä ja ilmaiseksi. Seuraa alapuolen ohjeita ja tiedät, miten pääset väijymään pelit.

Ohjeet:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta (saat ensitalletusbonuksen 100€ asti).
3. Siirry TV:n pariin ja voit aloittaa otteluiden katselun.

Huomio: Jokaiseen peliin on myös tarjous vanhoille asiakkaille. Kun betsaat ottelua livenä 5 eurolla, saat automaattisesti 5€ ilmaisvedon.