Ykkönen
TPV – Jaro
Torstai 18.07. klo 18:30

Ykkösestä otamme torstaina noston Tammelan Stadionilla pelattavasta TPV – Jarosta. Isännät ovat tuskailleet loukkaantumisten ja aina vain pahemmin vuotavan puolustuksen kanssa. Vierailla pyyhkii oleellisesti paremmin, mutta vaisumpi alkukausi vei nousujunan kiskoilta pahemman kerran.

TPV:n loukkaantumistilanne ei osoita helpottamisen merkkejä. Jesse Oksanen palaa torstaina kokoonpanoon, mutta Tuomas Lahdesmäen kausi päättyi EIF-ottelun loukkaantumiseen. Varsinkin tämänhetkinen puolustuslinja on vaikuttanut Ykköseen kevyeltä ja se on näkynyt myös tulostaululla. Sairauslomalta palannutta valmentaja Anssi Ylistä ei käy kateeksi, sillä haasteita riittää ja tällä menolla jopa sarjapaikka on vaarassa. TPV:n viimeinen voitto on reilun kuukauden takaa.

Jaro on parantanut peliään kauden edetessä, mutta tähän asti suvereenia Hakaa se ei onnistunut viime kierroksella pysäyttämään. Joukkueella on peräti kymmenen pistettä matkaa toisena olevaan TPS:ään ja kun sarjakakkosenkin peli on parantunut koko ajan, suoria kolmen pisteen voittoja tarvittaisiin nyt kipeästi jos noususta halutaan edes haaveilla. Kokoonpanoltaan haavoitettua TPV:tä vastaan Jaro on selkeä suosikki.

Vetosuositus

Vetoa tekee mieli lyödä Jaron maalien puolesta. TPV:n puolustus on ollut helisemässä ja Jarolla riittää tulivoimaa horjuttaa isäntiä. Vetosuositus on Maaleja yhteensä – Jaro yli 1.5 maalia kertoimella 1,70. Vähintään kahdella vierasmaalilla päästään siis lunastuksen makuun.

– Petsipappa –

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun TPV – Jaro ja kohteeseen veto ”Maaleja yhteensä – Jaro yli 1.5 maalia”. Jos Jaro tekee vähintään kaksi maalia, saat 170 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Jaro jää korkeintaan yhteen maaliin, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 100€ RISKITÖN VETO” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 200% talletusbonus” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]