© Kuva: Getty Images

FC Porto – Krasnodar: Vieraat vaikeassa rakosessa

Mestarien Liiga
FC Porto – Krasnodar
Tiistai 13.08. klo 22:00

FC Porto isännöi tämän otteluparin toisessa osaottelussa venäläistä Krasnodaria. Porto on euroturnauksissa kestomenestyjä ja viime kauden puolivälieriin selviytyjä. Sen eurokokemus on oleellisesti venäläisiä vahvempi. Portugalin sarjan kakkosena se joutuu käymään karsintoja tämän vuoden paikkansa eteen.

Ensimmäisessä osaottelussa Porto haki Venäjältä 0-1 voiton. Ottelu oli melko tasainen, joten aivan lopussa tullut maali oli portugalilaisille hyvin mieleinen. Viikonloppuna Portugalin sarja-avauksessa Porto hävisi yllättäen Gil Vicentelle. Tuttuun tapaan Porto on myynyt tähtipelaajiaan isommille seuroille ja on hankkinut hieman edullisempia, kehittyviä pelaajia tilalle.

Ei Krasnodarin joukkuekaan mikään nolo ole näihin ympyröihin, mutta ensimmäisen osaottelun lopussa kärsitty takaisku saa joukkueen todella vaikeaan rakoseen. Sen on pakko lähteä aktiivisella otteella toiseen matsiin ja Porton tasoinen nippu osaa kyllä poimia marjat, kun vapaata tilaa löytyy. Pelin kuva on siis ensimmäistä ottelua avoimempi ja odotan siitä tapahtumarikkaampaa.

Vetosuositus

Tässä ottelussa kiehtoo jossain määrin runsasmaalisuus ja tarjolla olevat kertoimet vahvistavat tätä. Ottelun vetosuositus on Ottelussa yli 2.5 maalia kertoimella 1,85. Eli vähintään kolmella maalilla veto on voitollinen.

– Petsipappa –

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun FC Porto – Krasnodar ja kohteeseen veto ”Ottelussa yli 2.5 maalia”. Jos ottelussa tedään vähintään kolme maalia, saat 185 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelussa tehdään enintään kaksi maalia, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.