HJK on tehnyt tarjouksen Petteri Forsellista

© Kuva: Juha Tamminen

Helsingin Jalkapalloklubi on tehnyt puolalaiselle Miedź Legnicalle lainatarjouksen osto-optiolla Huuhkajien keskikenttäpelaajasta Petteri Forsellista.

Lainasopimus olisi loppukauden mittainen.

Legnica on alustavasti hyväksynyt siirron. Jos Legnica vahvistaa siirron ja siirtää pelaajan rekisteröintioikeuden, on Forsell, 28, HJK:n käytettävissä heti. Forsell on myös matkustanut HJK:n mukana Latviaan, jossa helsinkiläiset kohtaavat tiistaina Eurooppa-liigan karsinnoissa Riga FC:n.

Forsell on edustanut Suomessa kasvattajaseuraansa Kokkolan Pallo-Veikkoja sekä Vaasan Palloseuraa ja IFK Mariehamnia. Ulkomailla Forsell on pelannut turkkilaisessa Bursasporissa, ruotsalaisessa Örebrossa ja kahteen otteeseen nykyisessä seurassaan Miedź Legnicassa.

Viime kaudella Forsell pelasi Legnicassa 37 ottelua, joissa hän viimeisteli yhteensä 13 osumaa ja antoi neljä maaliin johtanutta syöttöä. Legnica putosi kauden päätteeksi Puolan pääsarjasta. Alkaneella kaudella Forsell on esiintynyt puolalaisseuran paidassa kahdesti maan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla.

Suomen A-maajoukkueessa Forsell on pelannut kymmenen ottelua.