Joskus universumi tuntuu lähettävän meille signaaleja, joita voisi kenties olla parasta kuunnella. Kun kaikki tuntuu menevän pieleen, olisi ehkä vain parasta painua vällyihin sen sijaan, että pyrkii selättämään vaikeudet. Tämän sai kokea sunnuntaina Turkin Superliigassa pelaavan Çaykur Rizesporin marokkolaishyökkääjä Moestafa El Kabir, jonka päivä oli lievästi sanottuna painajaismainen.

Rizespor valmistautui liigaotteluun Sivassporia vastaan harjoituskentällään. Kun joukkueen bussi starttasi kohti ottelustadionia, El Kabir jäi kuitenkin epähuomiossa kyydistä.

Tällöin 30-vuotiaan marokkolaisen oli pakko ottaa alleen taksi peliin päästäkseen. Ongelmat kuitenkin jatkuivat stadionin portilla. Koska El Kabir tuli paikalle yksin, häntä tunnistamattomat järjestymiehet eivät päästäneet pelaajaa lainkaan sisälle. Lopulta valmentaja tuli kuitenkin hätiin ja haki hyökkääjän pukukoppiin.

Päivä oli jo ollut tarpeeksi kurja, mutta synkkeni entisestään, kun ottelu alkoi. El Kabir oli Rizesporin avauskokoonpanossa, mutta pelasi vain 13 minuuttia. Tällöin hänen sääriluunsa murtui ja mies oli pakko kantaa paareilla pois kentältä.

Nyt El Kabiria odottaa pitkä sairausloma. Arvioiden mukaan hän on pelikunnossa vasta helmikuun lopussa, joten suurin osa kaudesta jää häneltä pelaamatta.

Juniorina kauden ajan Ajaxissakin pelannut El Kabir on edustanut aiemmalla urallaan muun muassa NEC Nijmegeniä, Cagliaria ja ruotsalaista Häckeniä. Surkean sunnuntain seurauksena El Kabirin ei tarvitsekaan vähään aikaan joukkueen bussiin ahtautua, vaan hän saa seurata pelejä televisiosta ja katsomosta. Laihana lohtuna lienee se, että Rizespor on aloittanut kautensa hyvin, voitettuaan molemmat tähänastiset ottelunsa.

Lähde: SportBible