Krasnodar – Porto: Markkinoita vastaan maaliluvuissa

Mestarien Liiga
Krasnodar – Porto
Keskiviikko 07.08. klo 20:00

Mielenkiintoinen ja Unibet TV:n suoran striimin kautta nähtävissä oleva ottelu pelataan venäläisen FK Krasnodarin ja portugalilaisen Porton välillä. Porto ylsi viime kaudella aina Mestarien Liigan puolivälieriin asti, mutta nyt on uusi kausi eikä se ala varsinaisesti helpoimmassa mahdollisessa paikassa. Isännillä on selkeä etu kilpailullisten otteluiden mukanaan tuomasta pelituntumasta, eikä se ole ollenkaan väheksyttävä seikka.

Krasnodar on kehittynyt viime kausina mukavasti ja nyt joukkue yrittää ensimmäistä kertaa Mestarien Liigaan. Joukkue sijoittui Venäjän liigassa viime kaudella kolmanneksi ja on aloittanut kuluvankin kauden aivan mukavasti – viime kierroksella se haki vieraspisteen sarjakärki Zenitiltä. Maalinteko on sujunut mallikkaasti, mutta puolustuksessa voisi olla hieman tiivistämisen varaa.

Porton puolustusta on kupattu kauden jälkeen siirtomarkkinoilla ja joukkueen puolustuslinja menee melko lailla uusiksi. Joukkueen hyökkäysvoima on todella korkealla tasolla, mutta tämänhetkinen puolustuksen taso ja järjestäytymisen aste on vielä hämärän peitossa. Odotusarvoisesti tilanne nostaa hieman ottelun maaliodotusarvoa.

Vetosuositus

Markkinat lähtevät tässä liikkeelle vähämaalisuudesta ja minä olen markkinoiden kanssa eri mieltä. Tässä ottelussa yli / alle 2,5 maalia on melkoista kolikonheittoa, joten valintani osuu overiin ja vähintään kolmeen tehtyyn maaliin. Vetosuositus on siis Ottelussa yli 2.5 maalia kertoimella 2,16.

– Petsipappa –

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö veto otteluun Krasnodar – Porto ja kohteeseen veto ”Ottelussa yli 2.5 maalia”. Jos ottelussa tehdään vähintään kolme maalia, saat 216 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelussa tehdään enintään kaksi maalia, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

 

Katso matsi suorana lähetyksenä ilmaiseksi!

Unibet TV näyttää laajasti huippu-urheilua. Pääset katsomaan esimerkiksi valikoituja Mestarien Liigan otteluja, joten myös tämä ottelu on katsottavissasi ilmaiseksi. Pelitililläsi pitää olla rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24h aikana, jotta näet pelit. Kun otat vihjeen talteen, pääset siis heti myös pelin ääreen!

Tämänn lisäksi näet myös esimerkiksi La Ligan, Ranskan Ligue 1:n, Championshipin, Serie A:n, Bundesligan ja FA Cupin matseja. Lisäksi esimerkiksi jääkiekon MM-kisat, tennis ja NBA ovat saatavillasi, kun käytät Unibet TV:tä.

Katso illan peli ja huippu-urheilua ilmaiseksi tästä!

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.