Virallista: Huuhkajien seuraava EM-karsintavastus vaihtoi päävalmentajaa

© Kuva: Getty Images

Kreikan jalkapalloliitto on vahvistanut John van ‘t Schipin olevan maan A-maajoukkueen uusi päävalmentaja.

Van ’t Schip korvaa roolissa Angelos Anastasiadisin. Anastasiadis ehti valmentaa Kreikan A-maajoukkuetta marraskuusta saakka. Anastasiadisin alaisuudessa Kreikka pelasi seitsemän ottelua, joista tuloksena oli kaksi voittoa, yksi tasapeli ja neljä tappiota.

Kreikka on EM-karsintalohkossa neljäntenä. Kreikka on napannut neljästä ottelusta yhteensä neljä pistettä. Huuhkajat on karsintalohkossa toisella sijalla. Lohkoa johtaa puhtaalla pelillä pelannut Italia.

Suomi isännöi Tampereella seuraavassa EM-karsintaottelussaan Kreikkaa 5. syyskuuta.

Van ’t Schip sai Zwollen peräsimestä potkut joulukuussa. Kanadassa syntynyt hollantilaisluotsi on valmentanut uransa aikana myös Melbourne Heartia ja Chivasia.