SJK tiedotti tällä viikolla, että tähtipelaaja Moshtagh Yaghoubin pelaajasopimus on purettu ”yhteisymmärryksessä.” Sopimuksen purkua perusteltiin keskikenttäpelaajan ylirasitustilalla.

Oli niin tai näin, Yaghoubi antoi kasvot SJK:n kaudelle. Odotukset olivat jälleen kerran korkealla, mutta käteen ei jäänyt käytännössä mitään. 24-vuotias keskikenttämies pelasi Veikkausliigassa 15 ottelua, joissa tuloksena oli yksi maali ja yksi maalisyöttö.

SJK:ssakin urallaan pelannut Marco Matrone harmitteli Yaghoubin tilannetta.

– Sillä tavalla iso menetys, vaikka hän ei ole ollut pitkään aikaan kokoonpanossa. Hän olisi voinut dominoida, mutta ei päässyt tällä kaudella kyllä valitettavasti lentoon. Siinä on vähän jotain draamaa ollut, mutta ei siitä sen enempää, entinen keskikenttäpelaaja toteaa.

SJK ei vahvistanut joukkuettaan loppukesästä toisin kuin moni muu seura teki.

– Kyllä heille yleensä on tullut vahvistuksia, mutta aika hiljaiseksi jäi nyt. Katseet on varmaan siirretty seuraavaan kauteen ja joukkuetta rakennetaan sinne. Heille ei ehkä löytynyt myöskään sopivia pelaajia, koska tällaiset olisi varmasti kiinnitetty, Matrone pohtii.

SJK tiedotti tässä kuussa, että ainakin kokenut Mehmet Hetemaj jatkaa Seinäjoella myös ensi kaudella. Matronen mukaan kyseessä oli tärkeä jatkosopimus.

– Hyvä signaus. Hän on taistelija ja periksiantamaton pelaaja. Joukkue kaipaa tuollaisia pelaajia juuri vaikeina aikoina. ’Mehu’ on esimerkki kentällä ja kentän ulkopuolella nuorille pelaajille, joita on SJK:ssa aika paljon.

SJK kohtaa perjantaina Veikkausliigassa sarjapaikastaan taistelevan KPV:n klo 18.30.

– Uskon, että tulee tosi tasainen ottelu. Kummallakin on ollut aika ailahteleva kausi, Matrone sanoo.