SJK:ssa vuodesta 2017 työskennellyt Joni Vesalainen jättää seuran, kun hänen sopimuksensa päättyy 31. lokakuuta. Vesalainen kertoi SJK:n nettisivuilla siirtyvänsä uusien haasteiden pariin.

Vesalainen työskenteli aluksi seuran myynti- ja markkinointijohtajana, jonka jälkeen hänen titteli oli SJK Akatemian kaupallinen johtaja. Vesalaisen vastuulla oli muun muassa kaupallinen yhteistyö Kuortaneen Urheiluopiston kanssa.

– Oli hienoa työskennellä kaksi vuotta suomalaisessa huippuseurassa ja Suomen komeimmalla stadionilla. Aika oli todelta opettavaista ja sain tavata hienoja persoonia. Nyt on aika kiittää kaikkia ja tehdä työt huolella loppuun. Uudet haasteet odottavat jo marraskuusta alkaen, Vesalainen kertoi jättäen vielä auki, mitä tulevat haasteet ovat.

Vesalainen nousi otsikoihin viime kaudella toukokuussa, kun SJK palkkasi uudeksi päävalmentajakseen Alexei Eremenkon. Vesalainen lupasi ajaa pyörällä Seinäjoelta Pietarsaareen, mikäli Eremenko saisi potkut ennen sopimuskautensa päättymistä.

Eremenko sai elokuussa potkut, jolloin Vesalainen lupasi suorittaa vetonsa loppuun saakka. Vesalainen kertoi Twitterissä, että veto lunastetaan 12.10.