Entinen Liverpool-veskari Pepe Reina pääsi irti ensimmäistä kertaa tällä kaudella AC Milanin paidassa, kun joukkue kaatoi lauantaina Genoan vieraissa lukemin 2–1.

Reinan urakka ottelussa ei alkanut mallikkaasti, sillä Reina lipsautti Genoan Lasse Schönen vapaapotkun käsiensä kautta maaliin ensimmäisellä jaksolla.

AC Milan nousi kuitenkin toisella jaksolla takaa ohi ottelussa, jossa molemmat joukkueet saivat peräti kaksi punaista korttia.

Ottelun lisäajalla milanolaiset saivat lisää kylmää vettä niskaan, kun pallo vietiin pilkulle heidän päässään. Ensimmäisen maalin lipsauttanut 37-vuotias Reina oli tällä kertaa hereillä ja torjui Schönen rangaistuspotkun varmistaen kolme pistettä milanolaisille lisäajan kolmannella minuutilla.