© Kuva: Getty Images

Newcastle – Manchester United: Man Utd suosikkina sunnuntaipeliin

Valioliiga
Sunnuntai 06.10. klo 18:30
Newcastle – Manchester United

Sunnuntai on Valioliigassa kiireinen päivä: sarjaa tahkotaan ennen maaottelutauolle siirtymistä peräti neljän ottelun verran. Otan sunnuntain noston Newcastlen ja Manchester Unitedin välisestä kamppailusta. Newcastlen kausi on ollut juuri sellaista tarpomista, kuin ennen kautta uumoiltiin. Manchester Unitedia kiusaavat puolestaan loukkaantumiset. Molemmat tarvitsevat pisteitä kipeästi.

Newcastle romahti ikävästi Leicesteriä vastaan Isaac Haydenin ulosajon jälkeen ja turkkiin tuli peräti 5-0. Steve Bruce ei ole saanut vaatimattomalla pakallaan kunnollista tulosta aikaiseksi. Erityisesti tulivoimaltaan joukkue on hyvin vaatimaton – yksi Joelinton ei kesää tee. Onneksi sentään Allan Saint-Maxim palaa kehiin tukemaan hyökkäyksiä. Muutoin poissaolijoita vielä riittää ja Hayden aloittaa tästä ottelusta pelikieltonsa.

Myös Manchester Unitedilla on riesaa poissaoloista. Torstaina Jesse Lingard putosi ringistä UEL-pelissä. Olisi hyvin tärkeää, että Aaron Wan-Bissaka, Luke Shaw ja erityisesti Anthony Martial pääsisivät viikonloppuna kentälle – nämä jäävät vielä nähtäväksi. Manchester United on epäilemättä joukkueista laadukkaampi, mutta poissaolojensa kanssa se ei ole näyttänyt Top 4 -joukkueelta. Ole Gunnar Solskjaer tarvitsee terveemmän nipun saavuttaakseen tämän tason.

Lyö vetoa ottelusta:

Pelaan edelleen Newcastlea vastaan. Joukkue on tällä hetkellä mielestäni riittämätön Valioliigan tiukkoihin vaatimuksiin. Man Unitedin kertoimet riittävät juuri ja juuri vetosuositukseen, joka on Manchester United voittaa ottelun kertoimella 1,92.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.