Paris Saint-Germain nappasi sunnuntaina kuudennen peräkkäisen voittonsa, kun se kaatoi Marseillen Ranskan Ligue 1:n Le Classiquessa 4-0 (lue lisää).

PSG pisti pelin pakettiin jo avauspuolikkaalla, kun Mauro Icardi ja Kylian Mbappé tekivät kummatkin kaksi maalia. Toinen jakso oli lähinnä pelailua.

Pariisilaiset ovat olleet viime viikkoina hurjassa vedossa. PSG on tehnyt vähintään neljä maalia edellisessä neljässä ottelussaan.

Paris Saint-Germainin tämän kauden saldo on muutenkin vakuuttava. Se on voittanut kahta vaille kaikki pelinsä, tehnyt 15 ottelussa yhteensä 36 maalia ja päästänyt vain kuusi.

PSG on taloudellisen ylivoimansa ja ylivertaisen pelaajistonsa takia suurin mestarisuosikki jokaisena kautena Ligue 1:ssä, mutta pariisilaisten päävalmentajan Thomas Tuchelin mukaan hyvät tulokset eivät ole itsestäänselvyys.

– Tämä on ollut poikkeuksellinen viikko, olemme saavuttaneet loistavia tuloksia maajoukkuetauon jälkeen. Voitimme Nicen 4-1, Bruggen 5-0 ja tänään Le Classiquessa 4-0, kommentoi Tuchel L’Equipen haastattelussa.

– Neljä maalia yhdellä puoliajalla. Kaikki luulevat, että se on helppoa, mutta ei ole. Haluan onnitella joukkuetta.

– Tällä ottelulla on mahtava historia, jota tulee kunnioittaa. Tämä ei ole kannattajillemme kohtaaminen muiden joukossa.

– Oli meillä etulyöntiasema tai ei, meidän on voitettava ja näytettävä laatumme.