IFK Mariehamn siirtyy ensi kaudella uuden valmentajan komentoon, kun nykyinen käskyttäjä Peter Lundberg aloittaa Suomen alle 19-vuotiaiden poikien maajoukkuevalmentajana.

Yhtenä kärkiehdokkaista pidetään medialähteiden mukaan porilaista Teemu Eskolaa. Ahvenanmaalainen Ålandstidning pitää Eskolan palkkaamista pestiin ”todennäköisenä”. Asiasta kertoo kotisivuillaan Satakunnan Kansa.

41-vuotias Eskola toimii Länsi-Suomen aluevalmentajana sekä valmentaa myös Suomen U17-, U16- ja U15-maajoukkueita. Näin ollen Lundbergin mahdollinen korvaajakin olisi löytymässä poikamaajoukkueiden piiristä.

IFK Mariehamnin seurajohtaja Peter Mattsson ei Eskolan valintaa vahvistanut, mutta kertoi Nya Ålandille toivovansa, että valmentajasta voidaan tiedottaa pian.

[readmore from=IFK-Mariehamn]

– Tuntuu siltä, että olemme nyt aika lähellä, mutta mikään ei vielä ole varmaa. Toiveeni on, että voisimme ehkä loppuviikolla kertoa jotain, Mattsson kertoi Veikkausliigan kotisivujen lainaaman uutisen mukaan.

– Mitään paniikkia tässä ei millään tavalla ole, mutta mitä nopeammin saamme asian maaliin sitä parempi tietysti.