Nujakka johti valioliigatähden hyllytykseen maajoukkueesta – ”Minussa on tarpeeksi miestä”

© Kuva: Getty Images

Englannin EM-kisapaikka on enää viimeistä sinettiä vaille. Lopullisesti kisapiletti voidaan napata haltuun torstaina, kun Englanti isännöi kotikentällään Montenegroa. Tuohon peliin Englanti kuitenkin lähtee ilman karsintojen tehokkainta pelaajaansa, kahdeksan maalia tehnyttä ja viisi syöttänyttä Raheem Sterlingiä.

Maajoukkueen päävalmentaja Gareth Southgate pudotti Sterlingin torstain ottelun pelaajaryhmästä maajoukkueen harjoituskeskuksessa sattuneen käsirysyn takia. Sterling nujakoi pelaajien ruokalassa yhdessä Joe Gomezin kanssa.

Guardianin raportin mukaan Sterlingin ja Gomezin yhteenotto oli sunnuntain valioliigapelin jälkihöyryjä. Kaksikon välillä kipinöi jo Liverpoolin ja Manchester Cityn välisen huippuottelun loppuhetkillä. Gomez tuli tuossa pelissä kentälle 87. minuutilla, ja Sterling pelasi Cityn paidassa täydet minuutit.

Maanantain riita alkoi sanojenvaihdosta ja eteni täydeksi käsirysyksi. Lopulta muiden pelaajien täytyi tulla irrottamaan pukarit toistensa kimpusta.

– Teimme päätöksen jättää Raheemin pois Montenegro-pelin joukkueesta. Yksi suurista haasteistamme ja vahvuuksistamme on, että olemme kyenneet erottamaan seurajoukkueiden kiistat maajoukkueesta, Southgate luonnehti.

– Valitettavasti tunteet olivat yhä pinnassa sunnuntain pelin jälkeen. Uskon, että päätöksemme oli oikea ratkaisu joukkueelle. Nyt, kun ratkaisu on tehty yhteisymmärryksessä koko joukkueen kanssa, on tärkeää tukea pelaajia ja keskittyä torstain otteluun.

Raheem Sterling pyysi käytöstään anteeksi, mutta se ei estänyt miehen hyllytystä maajoukkueesta. Hän myös selvitti tapausta Instagram-tilillään.

– Joe ja minä olemme nyt jutelleet ja jättäneet tapauksen taaksemme. Tähän lajiin liittyy paljon tunteita, ja minussa on tarpeeksi miestä myöntämään, milloin tunteet ovat saaneet minusta yliotteen, Sterling kirjoitti.

– Pelaamme tätä lajia, koska rakastamme sitä. Minun ja Joen välit ovat nyt kunnossa. Me molemmat ymmärrämme, että se oli 5-10 sekunnin juttu. Nyt se on ohi, emmekä tee asiasta isompaa kuin se on. Keskitytään nyt torstain peliin.

 

View this post on Instagram

 

🦁🦁🦁

A post shared by Raheem Sterling x 😇 (@sterling7) on


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.