Kuten tavallista on, oli HJK kauteen 2019 lähdettäessä Veikkausliigan suurin mestarisuosikki. Käteen ei kuitenkaan jäänyt kaudesta minkäänlaista palkintoa, ja lopulta myös paikka eurokentillä ensi kaudella meni sivu suun.

Näin HJK:lla onkin ensi kaudella tilaisuus keskittää kaikki huomionsa Veikkausliigaan, sekä oman kunniansa palautukseen. Vedonlyöntiyhtiöt uskovatkin vakaasti HJK:n palaavan mestaruuskantaan taas kaudella 2020.

Esimerkiksi Betssonilla HJK:n mestaruuskerroin ensi kaudelle on minimaalinen, vain 1.35. Ennen viime kauden alkua HJK:n kerroin oli hieman isompi.

Mestariksi 43 vuoden tauon jälkeen palanneen KuPS:n kerroin oli kolmanneksi pienin, mutta sen voitto sopi ainakin Betssonille hyvin, sillä HJK:n ja Hongan lisäksi huomattavasti enemmän pelimerkkejä oli aseteltu myös Interin ja Ilveksen kuin KuPS:n mestaruusvetojen puolesta.

Ensi kaudeksi Betsson tarjoaa kuopiolaisille toiseksi pienintä mestaruuskerrointa. KuPS:n kerroin on tässä vaiheessa tasan 6. Kolmanneksi pienimmän kertoimen 8.00 saavat Honka, Inter ja Ilves. SJK:n mestaruudesta tarjotaan kerrointa 20.00 ja IFK Mariehamnin sekä HIFK:n mestaruudesta kerrointa 30. Suurin kerroin on sarjanousija TPS:llä, jonka mestaruuden puolesta lyödyistä vedoista hyvitettäisiin osuman sattuessa kohdalleen 120-kertaisesti.

Lähde: Betssonin tiedote