Valioliigan sarjajohtaja Liverpool on rohmunnut jalkapallon Englannin Valioliigassa jo yhdeksän pisteen kaulan pahimpaan uhkaajaansa Manchester Cityyn. Tästä huolimatta vedonlyöntiyhtiö Betsson pitää Cityä edelleen todennäköisimpänä mestarina Mestarien liigassa, jonka pelit jatkuvat tällä viikolla tiistaina ja keskiviikkona.

Seuraavina maailman suurimman seurajoukkuekilpailun mestarikertoimissa ovat Barcelona, Liverpool ja PSG. Barcelona johtaa La Ligaa tasapistein Real Madridin kanssa, mutta pelillisesti se ei ole oikein vakuuttanut missään vaiheessa syksyä. Barca voi varmistaa jatkopaikkansa keskiviikkona, kun Camp Noulle saapuu Paderbornin kanssa viikonloppuna isoissa vaikeuksissa ollut Dortmund.

Liverpoolin päätavoite lienee tällä kaudella viimeinkin voittaa Valioliiga, mutta jatkoon se on menossa vahvasti myös Mestarien liigassa. Pudotuspelipaikka on varmistettavissa niin ikään keskiviikkona, kun vieraaksi tulee lohkokakkonen Napoli.

PSG:llä on maine ikuisena Mestarien liigan alisuorittajana. Lohkossaan se on kuitenkin nyt ollut erinomaisen vakuuttava: neljä voittoa maalierolla 10-0, johon sisältyy myös 3-0-tulos Real Madridia vastaan. Real kompuroi alkusyksystä kotonaan myös tasapelin Club Brüggen kanssa, muttei senkään jatkopaikka liiemmin ole uhattuna. Silti moninkertaisen mestarin mestaruuskerroin on peräti 15.00.

Real ja PSG kohtaavat Madridissa tiistaina.

Mestarien liigan pienimmät voittajakertoimet 26.11.
Manchester City 3.75
Liverpool 7.00
Barcelona 7.00
Paris Saint Germain 7.00
Bayern München 10.00
Juventus 13.00
Real Madrid 15.00
Atletico Madrid 21.00

Valioliigan pienimmät voittajakertoimet 26.11.:
Liverpool 1.40
Manchester City 3.25
Leicester City 26.00
Chelsea 41.00
Tottenham 251.00
Manchester United 401.00

Lähde: Betssonin tiedote.