Real Madridin Gareth Bale joutui omien fanien edessä valtavan vihellyskonsertin kohteeksi – Zidane harmitteli: ”Toivottavasti tämä ei jatku loppukauden ajan”

© Kuva: Getty Images

Real Madridin laitahyökkääjä Gareth Bale joutui lauantaina omien kannattajien vihellysten ja buuausten kohteeksi, kun joukkue voitti Real Sociedadin Espanjan La Ligassa 3-1.

Walesilaistähti Bale, 30, tuli kentälle 67. minuutilla ja sai kannattajat mylvimään joka kerta, kun koski palloon. Bale sai lokaa niskaansa, vaikka hän oli mukana alustamassa madridilaisten kolmatta maalia.

Kannattajien vihellyskonsertti ei johtunut Balen peliesityksistä, vaan hänen tämän viikon aiemmasta tempauksestaan. Bale juhli Walesin EM-kisapaikkaa heiluttamalla Walesin lippua, johon oli kirjoitettu ”Wales. Golf. Madrid. Siinä järjestyksessä.” Hänet tunnetaan innokkaana golfin harrastajana, ja viime viikolla hän kertoi nauttivansa maajoukkueen kanssa pelaamisesta enemmän kuin seurapeleistä.

Lauantain ottelu oli Balen ensimmäinen Real Madridin paidassa yli kuukauteen. Hän tuli lokakuun maajoukkuetauolta Espanjaan takaisin loukkaantuneena, eikä harjoitellut madridilaisten kanssa ennen kuin hänet kutsuttiin Walesin joukkueen mukaan.

Gareth Bale halasi Luka Modrićia kroatialaisen tehtyä Real Madridin kolmannen maalin. Kuva: Getty Images

Real Madridin päävalmentaja Zinédine Zidane suhtautui kuitenkin maltillisesti lippukohuun ja Balen pelaamiseen maajoukkueessa. Zidane toivoi ennen lauantain ottelua, ettei Bale joutuisi kannattajien hampaisiin, mutta faneilla oli muita suunnitelmia. Ranskalaisvalmentaja harmitteli pelaajansa kohtaloa voitokkaan pelin jälkeen.

– Toivottavasti tämä ei jatku loppukauden ajan, kommentoi Zidane Marcan mukaan.

– Haluamme, että kannattajat tukevat meitä alusta loppuun, mutta emme voi hallita sitä.

– Yleisöllä on oikeus tehdä, mitä he haluavat, mutta pyydän heitä taputtamaan kaikille. Olen iloinen voitosta, ja Bale tuli otteluun hyvin sisään.

– En ole puhunut hänelle [vihellyksistä], olen vain onnitellut häntä.

– En osaa sanoa, onko se epäreilua vai ei. Kaikki saavat sanoa, mitä haluavat. Me tarvitsemme kannattajiamme. Me emme voi hallita, mitä tapahtuu.