Helmarien tähtihyökkääjä Linda Sällströmillä kahden maalin ilta – jo toista kertaa tällä kaudella!

© Kuva: Juha Tamminen
Wigan - Sheffield Wednesday tiistaina! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Suomen naisten A-maajoukkueen hyökkääjä Linda Sällström teki kaksi maalia lauantai-iltana, kun hänen edustama Paris FC voitti Fleury Merogisin 3-2-lukemin Ranskan pääsarjassa.

Sällströmin ensimmäinen maali syntyi vain minuutin pelin jälkeen, ja toinen osuma 35 minuutin pelin kohdalla. Pitkään näyttikin siltä, että maalit jäisivät päivän ainoiksi osumiksi. Kamppailun loppuhetkillä alkoi kuitenkin tapahtumaan.

Kotijoukkue Fleury Merogis kavensi lukemat 2-1:een pilkulta, neljä minuuttia ennen varsinaisen peliajan loppua. Neljää minuuttia myöhemmin Melvine Malard tasoitti lukemat 2-2:een, ja Paris FC:n voitto näytti jo lipsuneen sen käsistä.

Ottelun lisäajalla Gaëtane Thiney teki kuitenin vieraiden kolmannen, ja Sällströmin ryhmä palasi kotiin täyden pistepotin kanssa.

Sällström on tehnyt tällä kaudella neljä maalia pariisilaisseuran riveissä. Aiemmat kaksi maalia tulivat myös samassa ottelussa – Paris FC:n 3-1-voitossa Marseillea vastaan, syyskuun lopulla.

Sällström, 31, pelasi viime kuussa 100. ottelunsa Helmarien paidassa. Hän on naisten A-maajoukkueen paras maalintekijä 45 osumalla.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.

Wigan - Sheffield Wednesday tiistaina! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!