© Kuva: Getty Images

Arsenal – Newcastle: Isännät vievät peliä

Valioliiga
Arsenal – Newcastle
Sunnuntai 16.02. klo 18:30

Valioliigassa pelataan sunnuntaina kaksi ottelua – noston otan Arsenalin ja Newcastlen välisestä ottelusta. Joukkueet ovat tällä hetkellä taulukon keskivaiheilla peräkkäin tasapisteissä. Arsenal ei voi missään nimessä olla tilanteeseen tyytyväinen, mutta Newcastlen kannattajille tämä on paljon enemmän, mitä odotettiin – odotukset kun olivat ennen kautta olemattomat.

Mikel Arteta ei ole saanut tuloksellista vallankumousta aikaan Emiratesilla, mutta joukkue kyllä näyttää tällä hetkellä hieman paremmalta. Nyt on mielenkiintoista nähdä, mitä pitempi treenikausi on saanut aikaan joukkueessa, sillä Artetan saavuttua pelitahti on ollut todella hektinen. Viisi viimeistä ottelua on ainakin sujunut tappioitta, jos jotain positiivista hakemalla haetaan. Poissaoloja isännillä on edelleen, sillä jotakuinkin kourallinen pelureita odottaa vielä pelikuntoon pääsyä.

Newcastle on hankkinut ehdottomasti liikaa pisteitä peliesityksiinsä nähden, mutta kaikki lasketaan. Steve Brucen passiivinen taktiikka on ollut tuloksekasta ja joukkue tuntuu pilkkaavan maaliodotusarvoja illasta toiseen. Bruce joutuu operoimaan todella ohuella pakalla, sillä Newcastlen sairastupa suorastaan kuhisee pelaajia. Newcastle lähtee tähänkin kamppailuun pallonhallinnan luovuttaen ja vastaiskupaikkoja kytäten.

Lyö vetoa ottelusta:

Odotan Arsenalin vievän peliä ja olevan aktiivinen osapuoli. Newcastle yrittää pitää bussitaktiikalla lukemat tasaisina ja voi onnistuakin. Todennäköisintä on kuitenkin, että näemme kotivoiton. Vetosuositukseen otamme vähintään kahden maalin kotivoiton: Aasialainen tasoitus, Arsenal -1.5 kertoimella 2,23.

tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta in 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.