Galatasaray otti viime sunnuntaina harvinaisen vierasvoiton, kun se kukisti paikallisvastustajansa Fenerbachen 3-1-lukemin. Edellisen kerran Galatasaray on poistunut Ülker stadionilta täyden pistepotin kanssa maaliskuussa vuonna 1999.

Tuloksen myötä Galatasaray pysyi myös hyvissä asemissa kilpailussa Turkin mestaruudesta. Tällä hetkellä sarjataulukon neljä ylintä joukkuetta ovat kaikki yhden pisteen sisällä.

Vaikka kyseessä oli monin tavoin arvokas voitto, yllättyi moni, kun Galatasarayn puolustaja Marcão julkaisi Instagram-tilillään videon tuoreimmasta tatuoinnistaan. Brasilialainen ikuisti Fenerbache-ottelun päivämäärän ja Galatasarayn logon suhteellisen näkyvästi käteensä.

Marcão on edustanut Galatasarayta noin vuoden. Hän siirtyi seuraan tammikuussa 2019 portugalilaisseura Chavesista.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

23.02.2020 🦁❤️💛 @galatasaray ✍🏽 @dylanribeiro_

Henkilön Marcão (@marcao) jakama julkaisu