Huippusuosion Twitterissä saavuttanut idea sai jatkoa! Torstaina edessä jatkoarvonnat

© Kuva: Juha Tamminen
Keskiviikkona Veikkausliigan tipsimatsina FC Lahti - SJK! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Jalkapallosarjat ympäri maailman ovat muiden urheilusarjojen ohella suurimmaksi osaksi keskeytettynä tällä hetkellä koronaviruksen takia. Monet ovat keksineetkin uusia tapoja, joilla täyttää urheilun puutteen synnyttämää tyhjyyttä.

Yksi näistä syntyi reilu viikko sitten AC Oulun toimesta, kun Suomen Cupin neljännesvälieriä jouduttiin siirtämään tulevaisuuteen. AC Oulu ehdotti Twitterissä Hongalle, että jatkopaikka Suomen Cupissa ratkaistaisiin Neljän suora -pelin muodossa.

Lopulta tuo idea nousi huippusuosioon, ja lähes kaikki Suomen Cupissa mukana olleet joukkueet lähtivät kilpailuun mukaan.

Torstaina tuo hauska kilvoittelu saa jatkoa, kun vuorossa on puolivälierien ja välierien arvonnat. Varsinaisia pelipäiviä ei ole vielä tosin sovittu. Arvonta on katsottavissa Suomen Cupin Twitter-kanavalla.

Keskiviikkona Veikkausliigan tipsimatsina FC Lahti - SJK! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!