Huippusuosion Twitterissä saavuttanut idea sai jatkoa! Torstaina edessä jatkoarvonnat

© Kuva: Juha Tamminen

Jalkapallosarjat ympäri maailman ovat muiden urheilusarjojen ohella suurimmaksi osaksi keskeytettynä tällä hetkellä koronaviruksen takia. Monet ovat keksineetkin uusia tapoja, joilla täyttää urheilun puutteen synnyttämää tyhjyyttä.

Yksi näistä syntyi reilu viikko sitten AC Oulun toimesta, kun Suomen Cupin neljännesvälieriä jouduttiin siirtämään tulevaisuuteen. AC Oulu ehdotti Twitterissä Hongalle, että jatkopaikka Suomen Cupissa ratkaistaisiin Neljän suora -pelin muodossa.

Lopulta tuo idea nousi huippusuosioon, ja lähes kaikki Suomen Cupissa mukana olleet joukkueet lähtivät kilpailuun mukaan.

Torstaina tuo hauska kilvoittelu saa jatkoa, kun vuorossa on puolivälierien ja välierien arvonnat. Varsinaisia pelipäiviä ei ole vielä tosin sovittu. Arvonta on katsottavissa Suomen Cupin Twitter-kanavalla.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.