KISA: Voita Oi Suomi On -kirja ja lue Huuhkajien huikeasta matkasta EM-kisoihin

Lauantaina Minskin derby - käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!

Koronavirusepidemia on sulkenut jalkapallosarjat, mutta jalkapalloaiheisia kirjoja voi aina lukea. Siitä syystä SuomiFutis-sivusto jakaa Instagram-tilillään Huuhkajien matkasta EM-kisoihin kertovan kirjan Oi Suomi On (Tammi).

Kirjan on kirjoittanut Helsingin Sanomien toimittaja Ari Virtanen, joka on seurannut läheltä Suomen jalkapallomaajoukkueen toimintaa pitkän ajan. Alla ote kirjan tuotekuvauksesta Suomalainen-kirjakaupan nettisivuilla.

”Tässä kirjassa Virtanen kertoo, kuinka mahdottomasta tuli mahdollista, kuinka juuri se joukkue, jonka uskottavuus horjui vielä muutama vuosi sitten, onnistui toteuttamaan suuren unelman. Kahdeksankymmenen vuoden epäonnistumisten jälkeen Suomi pelaa ensimmäistä kertaa miesten jalkapallon arvoturnauksessa.”

Kirja arvotaan SuomiFutiksen Instagram-tilillä käytävään kisaan osallistuneiden kesken. Pääset osallistumaan kisaan täältä.

Kisaohjeet

  1. Ota Instagramissa seurantaan tili @suomifutiscom
  2. Tykkää Instagramissa tästä kuvasta ja tägää kuvan kommentteihin kaksi kaveriasi seuraamaan @suomifutiscomia.

Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti Instagramissa. Kisa on käynnissä maanantaihin (30.3.) kello 12 saakka.

Lauantaina Minskin derby - käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!