Mestarivalmentaja nosti esiin Neymarin varjopuolen – otti myös kantaa Barcelona-huhuihin: ”Hän on vaikea poika”

© Kuva: Getty Images
Moisanderin Werder vetoideana! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

PSG:n ja Brasilian maajoukkueen tähtipelaaja Neymar jakaa mielipiteet laidasta laitaan. Osa rakastaa hänen erinomaista taituruutta, mutta osa taas vihaa hänen teatraalisia filmauksia.

Espanjan A-maajoukkueen entinen päävalmentaja Vicente del Bosque arvostaa brassitähden taitoja. Taituruutta on turha kiistää, mutta del Bosquen mielestä Neymar ei anna teoillaan parasta esimerkkiä nuoremmille.

– Hän on vaikea poika. Mielestäni hän ei näytä hyvää esimerkkiä, valmentajavelho totesi Mundo Deportivolle.

Del Bosque johdatti Espanjan maailmanmestaruuteen vuonna 2010 sekä EM-kultaan vuonna 2012. Mies on nähnyt ja kokenut jalkapallossa paljon.

PSG maksoi Neymarista maailmanennätyssumman, 222 miljoonaa euroa, vuonna 2018. Aika Pariisissa on ollu töyssyjä täynnä. Neymar on tehnyt hurjaa jälkeä kentällä, mutta ajautunut myös ongelmiin fanien kanssa. Lisäksi miestä on toistuvasti viety takaisin Barcelonaan, mikä ei ainakaan ole kasvattanut Neymarin arvostusta PSG-fanien silmissä.

Myös del Bosquen tuntemukset Neymarista ovat ristiriitaisia.

– Täytyy sanoa, että minusta hän on pelaajana mahtava. Jos kysyisitte minulta maailman viittä parasta pelaajaa, hän ehdottomasti kuuluisi sille listalle. Mutta kentällä hän yrittää huijata. Hän teeskentelee todella paljon. Ja se tapa, miten hän lähti Barcelonasta…, Del Bosque sanoi

Myös viime aikoina huhuja on ollut paljon liikkeellä siitä, että Neymar saattaisi palata tulevassa siirtoikkunassa Barcelonaan. Osa Barcelonan pelaajista myös toivoisi Neymarin palaavan. Del Bosque muistuttaa, että seura tekee lopulta päätöksen, ei pelaajat. Mestarivalmentaja ei myöskään anna kovin suurta painoarvoa pelaajien ulostuloille.

– Ei pidä liikaa antaa huomiota pelaajien sanomisille, koska lopulta urheilutoimenjohtajat ja tekniset johtajat tekevät päätökset. Jalkapalloilijoiden on vaikea sanoa mitään pahaa entisestä joukkuetoveristaan. En muista juuri ketään, joka olisi tehnyt niin, del Bosque muistutti.

Moisanderin Werder vetoideana! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!