Sitä ei tiedä vielä kukaan, milloin varsinaista Jalkapallon Suomen Cupia voidaan taas pelata. Sitä odotellessa pelit ovat kuitenkin jatkuneet AC Oulun käynnistämässä hyväntuulisessa ajanvietteessä klassisen ”Neljän suoran” parissa.

Suomen Cup on edennyt Twitter-mittelöissä jo finaalivaiheeseen. Ja niinhän siinä kävi, että loppuotteluun raivasi tällä kaudella tiensä kaksi divarijoukkuetta, KTP ja KPV.

Mestaruudesta kilvoitellaan ensi sunnuntaina kello 18. Pelipaikkana ei kuitenkaan ole alkuperäisten cup-suunnitelmien mukaisesti Turun Veritas Stadion, vaan Twitter, sillä juuri nyt jokaisen on parasta pysyä kotona. Joten ei muuta kuin mämmit kippoihin ja pääsiäisiltana cup-trilleriä tapittamaan!

Jalkapallon Suomen Cup

@SuomenCup
📢Hoi Cup-kansa, nyt kuulolle!📢

#Neljänsuora'n #SuomenCup'issa on jäljellä enää se kaikkein kaunein: itse grande finale eli LOPPUOTTELU! Pitkän tien finaalimatsiin ovat kulkeneet @KTPKotka ja @kpvedustus. Joukkueet mittelevät paremmuudestaan SU 12.4. klo 18.00! #TooExcited

Välierävaiheessa Honka antoi KPV:lle hyvän vastuksen, mutta niinpä vain pudoteltiin Kokkolassa lopulta nappulat oikeille paikoilleen. Ratkaiseva neljäs ympyrä löysi raon keskeltä kenttää.

Ykkösliiga

@ykkosliiga
Ykkösen joukkueiden välinen #neljänsuora'n #SuomenCup-finaali on tosiasia! 🤩

Kuka olisi aavistanut?! #Ykkönen

KPV Kokkola

@kpvedustus
🎉 FINAALIIN MENNÄÄN!! 🎉

Iso kiitos @EsportHonka! 💚 Huomasi että rodeo ei todellakaan ollut ensimmäinen.

Seuraavaksi luvassa loppuhuipennus, kun vastaan asettuu @KTPKotka! ⚔️

💚💚⚪💚💛💚⚪
💛💛⚪💚💚💛⚪
💚💚💥💛💚💚⚪
💛💛💛💚💛💛⚪
💛💚💛💛💚💛⚪
💛💛💚💚💛💚💚

Ensimmäisessä välierässä helpolla pääsi KTP, joka tarvitsi voittoonsa vain kahdeksan siirtoa. Interin joulukuusitaktiikka ei toiminut alkuunkaan. Tai ei ”tepsinyt”, kuten Kotkasta Turkuun muistutettiin.

Jalkapallon Suomen Cup

@SuomenCup
Huhuh, millaisella sykkeellä ennakkosuosikki @KTPKotka hoitaa oman välieränsä! @FCInterTurku'lle kiitos osallistumisesta, kotkalaiset jatkavat finaaliin!🔥👏 #neljänsuora #suomencup

KTP

@KTPKotka
Mixumainen joulukuusitaktiikka alkuun tepsi (😉) ja siitä napataan harvinainen vierasvoitto Turusta! FINAALIIN ASTI! 💪

⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪
⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪
⚪⚪⚪🔵🔵🔵⚪
⚪⚪🇳🇬🇳🇬🇳🇬🇳🇬⚪
⚪⚪🔵🇳🇬🔵🇳🇬⚪
⚪⚪🇳🇬🔵🔵🔵🇳🇬

#neljänsuora #suomencup