Neljän suora sen mahdollisti – ”Suomen Cupin finaalissa” divarijengien kohtaaminen

© Kuva: Juha Tamminen

Sitä ei tiedä vielä kukaan, milloin varsinaista Jalkapallon Suomen Cupia voidaan taas pelata. Sitä odotellessa pelit ovat kuitenkin jatkuneet AC Oulun käynnistämässä hyväntuulisessa ajanvietteessä klassisen ”Neljän suoran” parissa.

Suomen Cup on edennyt Twitter-mittelöissä jo finaalivaiheeseen. Ja niinhän siinä kävi, että loppuotteluun raivasi tällä kaudella tiensä kaksi divarijoukkuetta, KTP ja KPV.

Mestaruudesta kilvoitellaan ensi sunnuntaina kello 18. Pelipaikkana ei kuitenkaan ole alkuperäisten cup-suunnitelmien mukaisesti Turun Veritas Stadion, vaan Twitter, sillä juuri nyt jokaisen on parasta pysyä kotona. Joten ei muuta kuin mämmit kippoihin ja pääsiäisiltana cup-trilleriä tapittamaan!

Välierävaiheessa Honka antoi KPV:lle hyvän vastuksen, mutta niinpä vain pudoteltiin Kokkolassa lopulta nappulat oikeille paikoilleen. Ratkaiseva neljäs ympyrä löysi raon keskeltä kenttää.

Ensimmäisessä välierässä helpolla pääsi KTP, joka tarvitsi voittoonsa vain kahdeksan siirtoa. Interin joulukuusitaktiikka ei toiminut alkuunkaan. Tai ei ”tepsinyt”, kuten Kotkasta Turkuun muistutettiin.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.