Englantilaisvahti on valmis siirtymään toistamiseen ulkomaille – ”Rakastin Italiassa pelaamista”

© Kuva: Getty Images

Englantilaispelaajia nähdään varsin harvoin muissa kuin kotimaansa jalkapallosarjoissa.

Joe Hart pelasi kauden 2016-17 lainalla Serie A:n Torinossa Manchester Citystä. Cityn päävalmentajaksi saapunut Pep Guardiola halusi itselleen erilaisen maalivahdin, ja Hartin oli väistyttävä seuraan saapuneen Claudio Bravon tieltä.

Hart vietti Italiassa vuoden, jonka jälkeen entinen Englannin A-maajoukkuevahti on edustanut West Hamia ja Burnleya.

Hart kertoi The Guardianille tähtäävänsä ulkomaille ensi kaudeksi.

– Nautin Torinossa pelaamisesta. Italia oli erilainen maa, erilainen kulttuuri, uusi sarja ja rakastin siellä pelaamista. Pelaisin ehdottomasti uudelleen Italiassa. Mielestäni olisin hyvä hankinta, sillä sopimukseni päättyy kesällä.

– Olen kokenut ja nälkäinen maalivahti. Valioliiga on ollut hieno sarja minulle, mutta olen enemmän kuin valmis kokemaan jotain muuta. Olen täysin avoin tulevaisuuteni suhteen. Haluan pelata vain mahdollisimman korkealla tasolla. En usko kykeneväni siihen Englannissa.