Tyhjät katsomot tuovat törkyhuudot kaikkien korville – mitä Erling Braut Hålandille huudettiin?

© Kuva: Getty Images

Borussia Dortmundin ja Schalken väliset Ruhrin derbyt ovat tavallisesti saksalaisen jalkapalloilun kiihkeimpiä kohtaamisia. Lauantaisesta derbystä oli yleisö koronapandemian vuoksi poissa, mutta pelaajat syttyivät silti.

Kun yleisöä ei katsomossa ole, kuuluvat pelaajien ja valmentajien huudot kentällä huomattavasti tavallista paremmin niin tuomareille kuin TV-katsojillekin. Tuotantotiimi säätää vieläpä mikrofoneja niin, että äänet kantautuvat kotikatsomoihin vielä paremmin.

Nyt mediassa on puhuttu siitä, mitä Schalken Barcelonasta lainaama toppari Jean-Clair Todibo huusi Dortmundin teinitähti Erling Braut Hålandille. Pelattiin 24. minuuttia, kun ranskalainen kimpaantui Hålandille kulmapotkutilanteessa ja huusi tälle jotakin.

Daily Mailin mukaan Todibon alatyylinen solvaus kuului: ”Nussi mummoasi”. Sanat kantautuivat maailmanlaajuisesti poikkeuksellisen suurelle yleisölle, sillä Bundesliiga on ainoa huippusarja, joka on tällä hetkellä käynnissä.

Saksalaislehti Bild kuunteli ottelutallenteen myös. Sen mukaan Todibo huutelee Hålandille ranskaksi solvauksia ja kehoittava ”nussimissana” kuuluu selvästi. Lauseen jatko ei kuitenkaan ole selvää, joten täysin Bild ei Daily Mailin väitettä allekirjoita.

Mitä hyvänsä Todibo sitten huusikaan, vastasi Håland tähän vain leveällä virnistyksellä. Varsinainen vastaus tuli vain viisi minuuttia myöhemmin, kun norjalaishyökkääjä vei Dortmundin 1-0 -johtoon. Håland myös syötti yhden maalin Dortmundin 4-0 -voittoon päättyneessä ottelussa.

Nähtäväksi jää, saako Todibo mahdollisesta solvauksesta kurinpidollisia seuraamuksia. Tällaisestakin on lehdistössä spekuloitu.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.