Valmentajalegenda vitsaili Jari Litmasen koronatartunnasta: ”Hän oli pelaajanakin liikkeellä heikolla jalalla”

© Kuva: Getty Images

Uutisoimme maanantaina Jari Litmasen sairastaneen koronaviruksen aiheuttaman taudin. Litmanen on jo parantumaan päin. Hollantilaiselta valmentajalegendalta Louis van Gaalilta kysyttiin entisen pelaajansa sairastumisesta.

Van Gaal valmensi Litmasta Ajaxissa sekä Barcelonassa. Van Gaal oli myös yksi vaikuttava tekijä siihen, että Litmanen siirtyi kesällä 1999 Amsterdamista Barcelonaan. Litmanen kertoi Unibetin Kuninkaan Puhe -podcastissa sairastaneensa koronan, ja uutinen huomioitiin laajasti Hollannissa.

– Oli kuumetta, päänsärkyä, lihassärkyä, hengenahdistusta ja kaikkea mahdollista. Koronan potemiseen meni neljä viikkoa ja sen jälkeen on ollut nyt pari viikkoa toipumista, Litmanen kertoi maanantaina julkaistussa podcastissa.

Hollantilaislehti De Telegraaf kysyi van Gaalilta Litmasen sairastumisesta, johon mestarivalmentaja vastasi aluksi vitsaillen.

– Hän oli pelaajanakin liikkeellä heikolla jalalla, van Gaal vitsaili.

– Mutta onhan se tietysti erittäin ikävää. Onneksi hän on vielä nuori. Hän paranee, valmentaja jatkoi.