© Kuva: Getty Images

Brighton – Manchester United: Tähdet palaavat avaukseen

Valioliiga
Brighton – Manchester United
Tiistai 30.06. klo 22:15

Tiistain ainoassa Valioliigakamppailussa kohtaavat putoamista välttelevä Brighton ja europaikoille kurottava Manchester United. Molemmat ovat päässeet tauolta palattuaan pisteiden makuun ja etenkin Brightonin yllä kummitellut putoamispeikko on ainakin toistaiseksi saatu pysymään aisoissa.

Brightonin lähtökohdat eivät olleet paussin jälkeen kovinkaan lupaavat, mutta joukkue on onnistunut niistämään Leicesteriltä ja Arsenalilta yhteensä neljä pistettä. Graham Potterin suojatit ovat pitäneet pakan tiukasti kasassa ja Arsenalia vastaan joukkue sai vähistä paikoistaan tehtyä tarvittavat maalit. Ei joukkue mitenkään hirveän vakuuttava ole ollut, mutta tyylipisteitä ei varmasti haetakaan. Leicester -ottelussa loukkaantunut Adam Webster on tuskin vahvuudessa tiistaina.

Manchester United harjoitti odotetusti kierrätystä FA Cup -ottelussa Norwichia vastaan, joten tiistaina Marcus Rashford, Paul Pogba sekä Anthony Martial palannevat avauskokoonpanoon. Kokonaisuudessaan Ole Gunnar Solskjaerilla ei ole merkittäviä loukkaantumishuolia puntaroitavanaan. Red Devils on näyttänyt kentällä hyvältä, mutta pitää muistaa, ettei joukkue ole vieraissa ollut koko kautena mikään pistelinko.

Lyö vetoa ottelusta:

Manchester United on vieraissakin selkeä suosikki, mutta vetomarkkinat ovat lähteneet tässä kohtaa laukalle. Ei Unitedille aivan 60 prosentin todennäköisyyttä saa taiottua, joten kotijoukkuetta pääsee pelaamaan tasoituksella – lunastus tulee siis kotivoitolla tai tasapelillä. Vetosuositus on Aasialainen tasoitusveto, Brighton +0.5 kertoimella 2,39.

Betsafe tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 150€ asti. Näin 150 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 300€ pelirahaa.

Lunasta Betsafen tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 150 euron talletuksella 300€ pelirahaa.